Halion Sonic - tylko na Vistę i Windows 7?
Systemu trochę boję się ruszać z uwagi na stare projekty....
Pozdrawiam
Re: Halion Sonic - tylko na Vistę i Windows 7?
Nie bój się ruszyć systemu - u mnie po przesiadce na Win.7 wszystkie projekty robione na XP chodzą jak złoto :) Daj już sobie spokój z XP - sam się przekonasz, że siódemka jest po prostu lepsza.
Pozdrawiam
[addsig]

- ZgibniewZiobor
Przedwczoraj przesiadłem się na Win 7 64bit. Wszystko śmiga elegancko, jestem strasznie zadowolony. Bałem się 7 jak diabeł święconej wody, ale teraz nie wyobrażam sobie powrotu do XP :)
Mam jeszcze nowego lapka z 7 i prockiem i5 ale boje się zainstalowanej tam karty muzycznej...A lapek zawsze jest mniej wydajny od PC
Poza tym zmiana platformy przeraża mnie ze względu na poprzednie sesje...
TI- czyli u ciebie śmiga na XP-ku???
Ja pracowałem na xp a teraz na 7 i wszystko ok.
Aktualizowałem hypersonic 2 do halionsonic i co fajne nie wykasował mi hypersonica.Ciekawe czy aktualizacja z halionsonic do halionplayer wykasuje halionsonic???
Dzięki Pyza
...Czyli powinno dać radę :)
Dzięki Pyza...
Ale jednak polecam win 7 ---lepszy
- ZgibniewZiobor
Po 2-3 dniach będziesz się śmiał z tego pytania.
...Wszystko jest o.k tylko kartę mam e-mu 1212m i nie zamierzam jej zmieniać, bo jestem z niej zadowolony, a z tego co widzę producent nie wspiera win7. Boję się, że wyjdzie z tego kupa :( Powoli zastanawiam się nad Vistą i nowym kompem. Z tym, że Viśta to podobno niewypał.
Vista jest niestety taka, jaka jest, więc nie polecam. Mam również E-mu 1212m. Nie ma sterowników do 7, więc jedynym problemem jest to, że nie słychać innych aplikacji typu Windows Media Player, Quick Time czy innych. Działają po resecie karty, ale jak później dotknę DAW'a lub jakiegokolwiek instrumentu, to przestają. Jest to jedyny problem, bo poza tym wszystko w aspekcie mojego studia chodzi jak burza :)