Samplitude 11 Silver - bez internetu

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
BeatOven
Samplitude 11 Silver - bez internetu

Post autor: BeatOven » niedziela 09 sty 2011, 22:17

Witam. Postanowiłem zainstalować w swoim studyjnym komputerze Samplituda z EiS jako alternatywę dla Pro Toolsa (VST też się czasem przydają). Nie mam tam internetu i nie wiem jak go bez internetu zarejestrować. Proszę o pomoc, może innym też się przyda. Pozdraawiam.

Awatar użytkownika
rockman

Re: Samplitude 11 Silver - bez internetu

Post autor: rockman » niedziela 09 sty 2011, 22:51

...Witam. Postanowiłem zainstalować w swoim studyjnym komputerze Samplituda z EiS jako alternatywę dla Pro Toolsa (VST też się czasem przydają). Nie mam tam internetu i nie wiem jak go bez internetu zarejestrować. Proszę o pomoc, może innym też się przyda. Pozdraawiam.... W ostatnim numerze Eis masz artykuł jak zainstalować Samplitude 11 bez internetu
Gram na gitarze

BeatOven

Post autor: BeatOven » poniedziałek 10 sty 2011, 15:03

......Witam. Postanowiłem zainstalować w swoim studyjnym komputerze Samplituda z EiS jako alternatywę dla Pro Toolsa (VST też się czasem przydają). Nie mam tam internetu i nie wiem jak go bez internetu zarejestrować. Proszę o pomoc, może innym też się przyda. Pozdraawiam.... W ostatnim numerze Eis masz artykuł jak zainstalować Samplitude 11 bez internetu... 

Czytam wzdłuż i wszerz. Pisze tylko, że komputer nie musi być podłączony do internetu. A co dalej? Mi tylko wyskakuje, że jestem w trybie offline. Nie takiej pomocy oczekiwałem. Dam radę tak czy owak tylko po co to forum. Zamykam temat.

Awatar użytkownika
DJOZD

Post autor: DJOZD » wtorek 11 sty 2011, 08:24

...
......Witam. Postanowiłem zainstalować w swoim studyjnym komputerze Samplituda z EiS jako alternatywę dla Pro Toolsa (VST też się czasem przydają). Nie mam tam internetu i nie wiem jak go bez internetu zarejestrować. Proszę o pomoc, może innym też się przyda. Pozdraawiam.... W ostatnim numerze Eis masz artykuł jak zainstalować Samplitude 11 bez internetu... 

Czytam wzdłuż i wszerz. Pisze tylko, że komputer nie musi być podłączony do internetu. A co dalej? Mi tylko wyskakuje, że jestem w trybie offline. Nie takiej pomocy oczekiwałem. Dam radę tak czy owak tylko po co to forum. Zamykam temat.
...

Jak wszytskie produkty Samplitude - musisz sie zarejestrować na stronie firmy. A natwoj email przyjdzie kod aktywacyjny. Potem ten kod mozesz juz uzywac bez internetu.  Ot, zwykła klasyczna rejestracja produktu. Ta kopia programu bedzie twoją wlasnoscią. I dobrze - ponieważ czesto posiadacze  wersji SE lub Silver maja zniżki na zakup wersji wyższych. 

Nie zniechęcaj się.  Program Samplitude to naprawde kawał porządnego softu. Jak protoolsowiec mozesz dostrzec kilka mega uzytecznych roznic. 

BeatOven

Post autor: BeatOven » wtorek 11 sty 2011, 11:26

...
...

...

Jak wszytskie produkty Samplitude - musisz sie zarejestrować na stronie firmy. A natwoj email przyjdzie kod aktywacyjny. Potem ten kod mozesz juz uzywac bez internetu.  Ot, zwykła klasyczna rejestracja produktu. Ta kopia programu bedzie twoją wlasnoscią. I dobrze - ponieważ czesto posiadacze  wersji SE lub Silver maja zniżki na zakup wersji wyższych. 

Nie zniechęcaj się.  Program Samplitude to naprawde kawał porządnego softu. Jak protoolsowiec mozesz dostrzec kilka mega uzytecznych roznic. ...

Dzięki. Zarejestrowany byłem już z okazji S10. Problem w tym, że nie przychodzi mi emali zwotny z kodem aktywacyjnym do S11 i myślałem, że robię coś źle.

BeatOven

Post autor: BeatOven » niedziela 16 sty 2011, 00:22

...
...
...

...

Nie zniechęcaj się.  Program Samplitude to naprawde kawał porządnego softu. Jak protoolsowiec mozesz dostrzec kilka mega uzytecznych roznic. ...

Dzięki. Zarejestrowany byłem już z okazji S10. Problem w tym, że nie przychodzi mi emali zwotny z kodem aktywacyjnym do S11 i myślałem, że robię coś źle.
.

No i się wyjaśniło. Antyspamiarka tlen.pl zatrzymała kod. Zaskoczyła mnie, bo hasło z Magix, które zdążyłem zapomnieć puściła, a ja na dodatek nie czytam poczty ze strony tlenu tylko przez Windows Mail.

ODPOWIEDZ