Odpaliłem wszystko jak należy przez FL9 konsola EZD się pokazała ,ale pojawił się również komunikat że nie mam żadnych midów w bankach..... O co kaman?? Mam wszystkie rozszerzenia do ezd ale nic z tego....Jeśli ktoś ma pomysł jak to naprawić będę wdzięczny
EZ Drummer
-
- Kontakt:
Re: EZ Drummer
W Superior Drummer 2.0 musisz ręcznie wskazać, gdzie znajdują się pliki MIDI, które się załadowały podczas instalacji. Podejrzewam, że w EZD jest podobnie.
[addsig]
Re: EZ Drummer
......Odpaliłem wszystko jak należy przez FL9 konsola EZD się pokazała ,ale pojawił się również komunikat że nie mam żadnych midów w bankach..... O co kaman?? Mam wszystkie rozszerzenia do ezd ale nic z tego....Jeśli ktoś ma pomysł jak to naprawić będę wdzięczny...
W Superior Drummer 2.0 musisz ręcznie wskazać, gdzie znajdują się pliki MIDI, które się załadowały podczas instalacji. Podejrzewam, że w EZD jest podobnie. ...
Witam,podepne sie pod temat bo mam podobny problem z Superior drummer,otóż przy instalacji nie załadowały się żadne brzmienia,a przy próbie załadaowania ręcznego program nie widzi żadnych plików z brzmieniami,zaś przez ekplorator Windows widać te pliki.Całośc zainstalowana w Pliki programów x86,Superrior otwiera sie bez problemu
W Path mam same czerwone krzyrzyki.
System Windows 7 64bit,Cubase 5
Pozdrawiam