Analizator widma - standalone
Re: Analizator widma - standalone
...Czy ktoś może mi polecić jakiś fajny analizator widma, który działa również jako standalone? Chce nim monitorować sygnał, który pojawia się na wejściu karty......
Możesz uzyć Savi Host do odpalenia dowolnego analizatora VST.
Pozdrawiam
Janusz
Np. Pinguin?
...Czy ktoś może mi polecić jakiś fajny analizator widma, który działa również jako standalone? Chce nim monitorować sygnał, który pojawia się na wejściu karty......
Polecam Visual Analyzer (Sillanumsoft), jest free i ma dodatkowe moduły, takie jak: miernik częstotliwości, oscyloskop, generator przebiegów (różnych - bez aliasingu), woltomierz itp. Działa tak jak sobie życzysz, czyli zbiera sygnał z wejścia karty dżwiękowej.
...Dzięki za odp ale wolałbym jednak coś standalone...
Savi Host po to właśnie powstał - żeby wtyczki zachowywały się jak osobne programy. Kopiujesz program do katalogu z wtyczką, zmieniasz mu nazwę na nazwę wtyczki tylko zostawiasz rozszerzenie .exe i od tej pory uruchamiasz podwójnym kliknięciem. Chociaż może dedykowane programy mają coś więcej niż wtyczki.
Pozdrawiam
Janusz
Samson D1500 RTA