Jest jeszcze (pewnie drobiazg, ale kiedys to podnoszono) roznica w jakosci renderingu koncowego utworu. Moze ktos tu poszedl skrotem Mac = Logic?
Zapis na PC, zapis na Mac - różnice?
-
Re: Zapis na PC, zapis na Mac - różnice?
Obecnie, po tylu wypowiedziach choćby tylko na tym Forum, trzeba być nie lada pojechanym kretynem, aby uważać, iż na poziomie podstawowym jakikolwiek komercyjny DAW robi w tym temacie różnice. Jeśli ktoś "słyszy", iż jest inaczej, to niech zajmie się do cholery wreszcie tym, co na nim (jako hoście) postawił.
W sumie: przestańcie wreszcie wypisywać po raz enty pierdoły na ten temat na tym forum, bo robi się to już wręcz żałosne. Zacznijcie może wreszcie czytać EiS i to, co się do Was pisze nie tylko na Forum tego serwisu.
[addsig]
-
......Jest jeszcze (pewnie drobiazg, ale kiedys to podnoszono) roznica w jakosci renderingu koncowego utworu. Moze ktos tu poszedl skrotem Mac = Logic?...
Obecnie, po tylu wypowiedziach choćby tylko na tym Forum, trzeba być nie lada pojechanym kretynem, aby uważać, iż na poziomie podstawowym jakikolwiek komercyjny DAW robi w tym temacie różnice. Jeśli ktoś "słyszy", iż jest inaczej, to niech zajmie się do cholery wreszcie tym, co na nim (jako hoście) postawił.
W sumie: przestańcie wreszcie wypisywać po raz enty pierdoły na ten temat na tym forum, bo robi się to już wręcz żałosne. Zacznijcie może wreszcie czytać EiS i to, co się do Was pisze nie tylko na Forum tego serwisu. ...
Moze uwazaj trolu, ale nazywasz pojechanym kretynem goscia ktory troche wiecej zdzialal w realizacji dzwieku. Poczekaj cieciu az sie odezwie na forum i wytlumaczy, czemu tak powiedzial/napisal w wywiadzie.
Preceli pojechał odważnie ale prawdziwie, osoba na którą czekasz az sike odezwie i wytłumaczy raczej tego nie uczyni z kilku prostych przyczyn, choćby że jest jej wstyd,
Sam kiedyś uważałem różne głupoty za sensowne ze maja racje bytu a teraz mi głupio że aż boli, zaznaczam ze nie jestem wielkim producentem ale niektóre rzeczy po prostu zostały wyjaśnione i sie o nich nie dyskutuje tak samo jak o tyż że ziemia jest okrągła
sorry, ale prostszego przykładu już nie podam
niektóre rzeczy po prostu zostały wyjaśnione i sie o nich nie dyskutuje tak samo jak o tyż że ziemia jest okrągła
...
10/10!!!!!!
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Ze znanych mi proramów tylko dwa ingerują w brzmienie - FLStudio gdyż ma różne tryby dokładności działania co zasadniczo jest bezsensem gdyż mają wpływ nawet bez jakichkolwiek wtyczek a drugi to Reason gdzie rozjazd następował "czasowo" - nie wiem jak obecnie w tym programie.
Cała reszta nie ingeruje w żaden sposób w dźwięk czy to na maku czy to na pc.Do tego dodam że MAC TO PECET w 1000%
Sprawdzić to przecież żaden problem - ech te mity bajeczki a wszystko przez te drewniane podstawki pod kable i pozłacane końcówki światłowodów....
...
Sprawdzić to przecież żaden problem - ech te mity bajeczki a wszystko przez te drewniane podstawki pod kable i pozłacane końcówki światłowodów.......
I obudowy.
Taak?! no to ciekawe, co powiecie na 48-bitowy mikser w PT HD...
...
Taak?! no to ciekawe, co powiecie na 48-bitowy mikser w PT HD...
...
o jakich bitach mowisz,
juz w starych spirit 328 byly 56bitowe...