PatchMix - zmiana z POST na PRE-FADER

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
Gerry
PatchMix - zmiana z POST na PRE-FADER

Post autor: Gerry » poniedziałek 22 mar 2010, 16:44

Witam! Czy jest w Patchmixie (e-mu 1212)możliwa jest zmiana istniejącego już channel stripu z "post" na "pre" fader? Wiem, że przy tworzeniu nowego channel stripu jest możliwość wyboru czy ma być post czy pre. Rzecz w tym że mam klika stworzonych już kanałów i nie chce mi się jeszcze raz ich tworzyć od początku i kofigurować... Nigdzie nie mogę znaleźć takiej opcji zmiany z "post" na "pre"...
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...

Awatar użytkownika
Gerry

Re: PatchMix - zmiana z POST na PRE-FADER

Post autor: Gerry » środa 24 mar 2010, 23:04

help??
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...

Awatar użytkownika
KAFEL

Post autor: KAFEL » czwartek 25 mar 2010, 09:40

Nie chce Ci się ich tworzyć od nowa to zapisz sobie kolejność, oraz stwórz presety do efektów by je potem wczytać w nowego stripa. To takie trudne i uciążliwe ?!

Awatar użytkownika
Gerry

Post autor: Gerry » piątek 26 mar 2010, 00:07

...Nie chce Ci się ich tworzyć od nowa to zapisz sobie kolejność, oraz stwórz presety do efektów by je potem wczytać w nowego stripa. To takie trudne i uciążliwe ?!...

----------------------------------------

Rozumiem oczywiscie, że nie wiesz czy jest taka możliwość.... Miałeś tylko taką wewnętrzną potrzebę napisania sobie czegoś na forum....
A co do twojej porady; to oczywiscie nic trudnego i uciążliwego"utworzyc nwoego stripa, zapisac sobie kolejnosc oraz stworzyc presety do efektów by je potem wczytac do nowego stripa..." ale tak głupie, że aż nieprawdopodobne aby programisci z E-MU nie dali możliwosci wyboru PRE/POST fader dla stripu....

Awatar użytkownika
VanChesco

Post autor: VanChesco » piątek 26 mar 2010, 09:02

... aby programisci z E-MU nie dali możliwosci wyboru PRE/POST fader dla stripu.......

Niestety nie dali.

ODPOWIEDZ