Cubase 5 - jak teraz znaleźć Notepad?

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
whookash
Cubase 5 - jak teraz znaleźć Notepad?

Post autor: whookash » poniedziałek 01 mar 2010, 20:55

zniknął mi notepad :O i nie umiem go przywrócić , tzn project >notepad niedziała  , poprostu mi go nie wyswietla w pewnym projekcie  , jak to naprawić ? możliwe ze gdzieś przeciągnąłem go dalekopod kraniec , i gdzieś mi sie schował jakoś ? :O 

dzieki :D

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
walu

Re: Cubase 5 - jak teraz znaleźć Notepad?

Post autor: walu » wtorek 02 mar 2010, 21:34

...
zniknął mi notepad :O i nie umiem go przywrócić , tzn project >notepad niedziała  , poprostu mi go nie wyswietla w pewnym projekcie  , jak to naprawić ? możliwe ze gdzieś przeciągnąłem go dalekopod kraniec , i gdzieś mi sie schował jakoś ? :O 

dzieki :D...

Witaj,

po pierwsze, co znaczy "w pewnym projekcie". Czy tylko w tyum jednym, a w pozostałych jest?

Sprawdźmy co z tym notepadem w tym danym projekcie.

- otwórz zakładkę "Window" ( to ta pomiędzy Device oraz Help )

to tutaj mamy wykaz wszystkich aktualnie otwartych okien naszego projektu. Czyli główne okno project, Transport, Mixer, wtyczki i instrumenty vst. Jesli nasz notepad gdzieś się zawieruszył na dole to właśnie tutaj go znajdziesz. Czyli Window->Notepad ... i już go mamy.

No chyba że....

Midas M32R,EVE SC203,PC IntelCore2 Duo E6550 2.33GHz, 4GBRAM, Win7/64, HDSP9632+AI4S-192, BCF2000, lenovo Ideapad700 i7 16GB RAM, Cubase 8/7.5,SoundForge10, CDArchitect5.2, PSPaudioware, NomadFactory, StevenSlateDrums4, BFD ECO

ODPOWIEDZ