Ableton - upgrade z wersji Live Lite 4 do Live 8

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
bartool
Ableton - upgrade z wersji Live Lite 4 do Live 8

Post autor: bartool » środa 10 lut 2010, 22:42

Pytanie z mojej strony czy to jest w ogóle możliwe? Znalazłem upgrade z wersji 1 do 6: http://midistore.pl/ABLETON_LIVE_8_UPGRADE_Z_WERSJI_1_6-429.html

tylko nigdzie nie mogę znaleźć czy będzie działał na wersji lite 4. 

czy może najpierw trzeba by zrobić upgrade czwórki do pełnej wersji i dopiero potem do ósemki ?

Może dziwne pytanie, ale skoro może się pojawić opcja zaoszczędzenia paru stówek to czemu nie spróbować.

Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź.

[addsig]

Awatar użytkownika
Helmer

Re: Ableton - upgrade z wersji Live Lite 4 do Live 8

Post autor: Helmer » czwartek 11 lut 2010, 10:17

...
Pytanie z mojej strony czy to jest w ogóle możliwe? Znalazłem upgrade z wersji 1 do 6: http://midistore.pl/ABLETON_LIVE_8_UPGRADE_Z_WERSJI_1_6-429.html

czy może najpierw trzeba by zrobić upgrade czwórki do pełnej wersji i dopiero potem do ósemki ?

Może dziwne pytanie, ale skoro może się pojawić opcja zaoszczędzenia paru stówek to czemu nie spróbować.

Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź. ...

To co znalazles to upgrade z pelnej wersji od 1 do 6 Abletona, nie Lite. Ty masz wersje Lite i mozesz kupic upgrade z wersji Lite do wersji 8. Chyba teraz to 750 zl.

perfektsound

Post autor: perfektsound » czwartek 11 lut 2010, 10:58

Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź.

Sluchaj, a jak sie zalogujesz na swoje konto w Abletonie i przejdziesz do sklepu, dzial upgrades, to jakie oferty widzisz? Chyba tak najlepiej sie dowiesz co mozesz a czego nie.
Alternatywna muzyka elektorniczna.

Mossad_Attack

Post autor: Mossad_Attack » czwartek 11 lut 2010, 20:03

Sluchaj, a jak sie zalogujesz na swoje konto w Abletonie i przejdziesz do sklepu, dzial upgrades, to jakie oferty widzisz? Chyba tak najlepiej sie dowiesz co mozesz a czego nie.

W zakładce upgrades zawsze są aktualne oferty i ścieżka przejścia ze starszych wersji na nowsze. Jeżeli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem to regularnie powinieneś dostawać informacje z ofertami. Szczególnie w wersji Lite 4.

ODPOWIEDZ