Tak tak, w Cubase 5 sa zainstalowane w VST, klasycznie tak jak powinno być. i tak jak mówie niektóre wtyki mi czyta nawet jak sa w nie docelowych Folderach
WAVES SSL 4000 - nie działa
Re: WAVES SSL 4000 - nie działa
...
dziwna sprawa bo czesc Mercury Waves mi czyta ale nie wszystkie
Prawdopodobnie "nie czyta" wtyczek TDM... Coz, klient bogatszy...
...
Jakies lekarstwo jest? na innych komputerach Ceubasa bez problemu widzi te wtyki
- Łukasz1985
...
Wiem wiem...i tak tez mam to zainstalowane...ogolnie dziwna sprawa bo czesc Mercury Waves mi czyta ale nie wszystkie instrumenty. Myśle że jest to powiązane..ale przyczyna jak dla mnie to niewiadoma...
Kurde bogaty jestes jak stac Cie na Waves Mercury;)
Po prostu kupiles niewlasciwy pakiet. Prawdopodobnie kupiles wersje TDM za 15400USD i dlatego nie dzialaja wyczki TDM z tego pakietu. Do cubase wystarczylby pakiet w wersji native za niecale dziesiec tysiecy dolarow. Moze mozna wymienic? Zazdroszcze
oj Panowie, żarty żartami ale ciekawe ilu z Was ma w 100% legalne oprogramowanie, bez ściemy :)
...
oj Panowie, żarty żartami ale ciekawe ilu z Was ma w 100% legalne oprogramowanie, bez ściemy :)...
Ja w studiu. W domu mam wszystko, zeby poogladac, ale do pracy kupuje to, co potrzebne.
...
oj Panowie, żarty żartami ale ciekawe ilu z Was ma w 100% legalne oprogramowanie, bez ściemy :)...
Oj, chyba ździwiłbyś się, gdybym wyliczył swoje prywatne oprogramowanie, na które mam faktury
Rozwiązałem problem...Marcury były przestarzałe...zainstalowałem nowy relis i wszystko działa...jednak poszukuje CLA i JJP waves..co do orginalnego sprzetu> narazie ograniczam sie do hardweru:)
...O Tobie akurat nie myślałem, tylko o tych którzy tak ironizują w tym wątku.. :)...
A myślisz, że Matiz do swojego Protoolsa TDM to ściągnął chipset DSP z oprogramowaniem przez kabelek sieciowy? :D