Pliki dźwiękowe a Windows 7
ściągnij najnowsze kodeki! powinno pomóc
Re: Pliki dźwiękowe a Windows 7
Chciałbym mieć tylko taki problem z Windowsem 7.
Ja jak tylko otworze folder z wav'ami czy mp3 to od razu użycie cpu 99%
Próbowałem już różnych tricków z kodekami programami sterownikami itd i nic nie pomogło. Póki nie wejde w folder albo nie zaznaczę mp3 lub wav spokój. Jak już się stanie trzeba kończyć proces exploler(49%) i dllhost(50%)
Virusów oraz syfu nie mam.
Jednak i ta wolę go niż xp czy viste.
Ja jak tylko otworze folder z wav'ami czy mp3 to od razu użycie cpu 99%
Próbowałem już różnych tricków z kodekami programami sterownikami itd i nic nie pomogło. Póki nie wejde w folder albo nie zaznaczę mp3 lub wav spokój. Jak już się stanie trzeba kończyć proces exploler(49%) i dllhost(50%)
Virusów oraz syfu nie mam.
Jednak i ta wolę go niż xp czy viste.
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio
- heathenichaer
Re: Pliki dźwiękowe a Windows 7
...Ja jak tylko otworze folder z wav'ami czy mp3 to od razu użycie cpu 99%
Próbowałem już różnych tricków ...
Jednak i ta wolę go niż xp czy viste....
Czegoś nie kojarze - w takim razie to komp nie do muzy tylko filmów, gier i liczydła?
[addsig]
Sztuka jest wycinkiem rzeczywistości widzianym przez temperament artysty - Émile Zola
@
dsi evolver, waldorf blofeld, bcr2000, m-audio fw 410, krk rp 6 g2, akg 271 studio, rode m3
@
dsi evolver, waldorf blofeld, bcr2000, m-audio fw 410, krk rp 6 g2, akg 271 studio, rode m3