FM 8 fx - brak sygnału na wyjściu
- przedwczoraj
Problem jak w temacie, bez względu na to czy fx użyty z kore 2 czy sekwencerem. Na wskaźniku wejścia sygnału wszystko ok, na wyjściu cisza. Absynth w identycznym trybie działa bez zarzutu - macie pomysł jak rozwiązać ten problem?
Re: FM 8 fx - brak sygnału na wyjściu
Nie rozumiem ... sygnał na wejściu ... chodzi pewnie o komunikaty midi ?
Musisz ustawić porty na te same. O ile się nie mylę FM 8 nie jest multimbralem...zatem port Omni.
Inne ustawienia znajdziesz w file + Audio and Midi Settings.
Musisz ustawić porty na te same. O ile się nie mylę FM 8 nie jest multimbralem...zatem port Omni.
Inne ustawienia znajdziesz w file + Audio and Midi Settings.
- przedwczoraj
Z syntezatorem nie mam problemów, chodzi mi o prace w trybie efektu (FM8 FX) - do wtyczki dochodzi sygnal audio, a na wyjściu cisza.
...Z syntezatorem nie mam problemów, chodzi mi o prace w trybie efektu (FM8 FX) - do wtyczki dochodzi sygnal audio, a na wyjściu cisza....
Nie używam tego syntezatora ale ten sam numer jest z z moim syntezatorem arturii minumoogiem w trybie efx działa tylko jako fx dla
minimooga. A dla innych wtyczek nie. Nie ma tego problemu z korg legacy collection.
Po prostu tak jest chyba, ale to tylko chyba.
Nie używam tego syntezatora ale ten sam numer jest z z moim syntezatorem arturii minumoogiem w trybie efx działa tylko jako fx dla
minimooga. A dla innych wtyczek nie. Nie ma tego problemu z korg legacy collection.
Po prostu tak jest chyba, ale to tylko chyba.

uwielbiam cisze bo wtedy głosy słyszę
jak rozwiązać ten problem?...
Moze najprosciej napisac do supportu?
Moze najprosciej napisac do supportu?