Witam wszystkich,
1 Wersja Cubase 4.5
2 klawisz Pa1x pro wpięty w RME FF800 - sygnał midi wchodzi i wychodzi.
3 podczas wgrywania midi, Cubase wrzuca komunikaty midi (note) tam gdzie chce....... i popadnie, do początku lokatora, w ósmym takcie do szóstego, no cuda na kiju.
Czy ktoś z Was spotkał się z podobnym problem i jak się jego pozbyć, na pewno banał ale utknąłem z robotą.
Proszę o pomoc.
Dzięki i pozdrawiam
Cubase 4 problem z komunikatami midi.
Re: Cubase 4 problem z komunikatami midi.
...Witam wszystkich,
1 Wersja Cubase 4.5
3 podczas wgrywania midi, Cubase wrzuca komunikaty midi (note) tam gdzie chce....... i popadnie, do początku lokatora, w ósmym takcie do szóstego, no cuda na kiju.
Czy ktoś z Was spotkał się z podobnym problem i jak się jego pozbyć, na pewno banał ale utknąłem z robotą.
Proszę o pomoc.
Dzięki i pozdrawiam
...
Dobra znalazłem:) Jest inaczej niż w 2 SX- cieszę się, że problem mam za sobą.
1 Wersja Cubase 4.5
Proszę o pomoc.
Dzięki i pozdrawiam
...
Dobra znalazłem:) Jest inaczej niż w 2 SX- cieszę się, że problem mam za sobą.
Re: Cubase 4 problem z komunikatami midi.
...w ósmym takcie do szóstego, no cuda na kiju...
Człowieku, co niby za cuda? Wszak to głownie lokatorami zaznaczasz obszar zadziałania czegokolwiek (bo niby czym?). Jeśli lewy stoi na 6 takcie to nie ma zbója we wsi aby od tamtąd się nie nagrało. Nie wiedział?
[addsig]
Człowieku, co niby za cuda? Wszak to głownie lokatorami zaznaczasz obszar zadziałania czegokolwiek (bo niby czym?). Jeśli lewy stoi na 6 takcie to nie ma zbója we wsi aby od tamtąd się nie nagrało. Nie wiedział?
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.