Maya 44 MKII - problem

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Maha
Maya 44 MKII - problem

Post autor: Maha » wtorek 28 paź 2008, 21:02

Witam, pisałem już o tym na różnych forach i nikt nie potrafił stwierdzić w czym jest problem. Jakiś czas temu zakupiłem dźwiękówkę Audiotrak Maya 44 MK II. Dobry sprzęt ale ma jedną dziwną wadę. Jak słucham muzyki i np. włączam w międzyczasie jakiś program, net to muzyka się wyłącza. Na odtwarzaczu pisze, że leci muza ale jej nie słychać i muszę ją jeszcze raz włączyć, żeby grała. Nie wiem czego tak się dzieje. Zainstalowałem najnowsze sterowniki ale to nic nie dało. Wiecie co może powodować ten problem? Usiłuję coś z tym zrobić już ponad pół roku no i nic. Przeinstalowywałem system już wiele razy i to też nie pomogło ;) Komp mam dość stary ale to chyba nie w tym problem. Proszę o pomoc! Pozdrawiam i z góry dzięki!

Zbynia

Re: Maya 44 MKII - problem

Post autor: Zbynia » środa 29 paź 2008, 12:34

a muzyka z netu?tez tak?a jak podlaczysz pod wejscie sygnal to tez sie przerywa?

Maha

Post autor: Maha » środa 29 paź 2008, 15:22

...a muzyka z netu?tez tak?a jak podlaczysz pod wejscie sygnal to tez sie przerywa?...

Muzyka z netu też. Problemy się zaczęły odkąd mam ta kartę, wcześniej na zintegrowanej było w porządku ;) Naprawdę nie wiem czego to może być przyczyna...

Maha

Post autor: Maha » czwartek 30 paź 2008, 18:26

UP

Naprawdę nikt nie wie w czym może tkwić problem? A może nie w tym dziale napisałem? W końcu programy a sprzęt...

ODPOWIEDZ