Korg Legacy DE i Cubase LE

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Reformer
Korg Legacy DE i Cubase LE

Post autor: Reformer » sobota 18 paź 2008, 21:18

Witam!!

jak wyżej mam "problem" dotyczący połączenia Legacy DE z Cubase LE ; czy wiecie w jaki spsób mogę połączyć ze sobą programy , aby Móc nagrywać w czasie rzeczywistym ?

Chciałbym dodac , że otworzenie 16 ścieżek MIDI nie pomaga , bo nie słychać granych dźwięków (a widać je na "potencjometrach głośności") ; gdy chcę wejśc do Legacy program wyswietla komunikat :" nie znaleziono urządzenia MIDI" i jest on aż do momentu , wyłączenia Cubase

;"udało mi się " ostatnio otworzyć Legacy w 24 ściezkowym projekcie audio , to jednak problem był ten sam dźwięk było widać , ale nie było słychać

z góry Dziękuję za udzielone Odpowiedzi

Pozdrowienia

Awatar użytkownika
AdamZ

Re: Korg Legacy DE i Cubase LE

Post autor: AdamZ » niedziela 19 paź 2008, 02:05

...
Witam!!

jak wyżej mam "problem" dotyczący połączenia Legacy DE z Cubase LE ; czy wiecie w jaki spsób mogę połączyć ze sobą programy , aby Móc nagrywać w czasie rzeczywistym ?

Chciałbym dodac , że otworzenie 16 ścieżek MIDI nie pomaga , bo nie słychać granych dźwięków (a widać je na "potencjometrach głośności") ; gdy chcę wejśc do Legacy program wyswietla komunikat :" nie znaleziono urządzenia MIDI" i jest on aż do momentu , wyłączenia Cubase

;"udało mi się " ostatnio otworzyć Legacy w 24 ściezkowym projekcie audio , to jednak problem był ten sam dźwięk było widać , ale nie było słychać

z góry Dziękuję za udzielone Odpowiedzi

Pozdrowienia ...

Chłopie o czym Ty mówisz ? Jakie 16 czy 24 ścieżki ? Pojęcia nie mam co ty wyprawiasz. Wiesz chociaż o czym piszesz i o co pytasz ? Radzę Ci , żebyś zajrzał do działu FAQ i poznał chociaż trochę podstawy zanim palniesz kolejną bzdurę !

Pozdrawiam
AdromedaA6|Prophet'08|MinimoogVoyager|Virus TI|Roland:D550|JX-8P|Juno-106|αJuno1|JP8000|JD800|R-8M|Yamaha: EX5|TX7|CS-30|KORG: Poly800|microKORG|Monotron|POLY-61|Teisco60F|S.BassStation|DrumStation2|Waldorf Pulse, MFB502, Matrix1000...

ODPOWIEDZ