Cubase sx3 - problem z zapisem
Witam. Mam następujący problem. Otóż kiedy próbuję zapisać cały projekt w cubase sx3 w jeden plik audio używając funkcji File + Export+audio mixdown , wyskakuje mi okienko o nastepujacej tresci. You have to select an output channel! prosze o pomoc pozdrawiam
Re: Cubase sx3 - problem z zapisem
Musisz wybrać kanał wyjściowy z którego ma być zgranie. to wybiera się w tym oknie jak wybierzesz audio mixdown po lewej stronie na dole.
...Musisz wybrać kanał wyjściowy z którego ma być zgranie. to wybiera się w tym oknie jak wybierzesz audio mixdown po lewej stronie na dole....
Tak. Zapomnialem dodac ze juz wybralem kanal wyjsciowy. Lecz zapisuje sie tylko jedna sciezka nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje. Prosze o rady.. i pryepraszam za niesprecyzowanie wczesniej.
Tak. Zapomnialem dodac ze juz wybralem kanal wyjsciowy. Lecz zapisuje sie tylko jedna sciezka nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje. Prosze o rady.. i pryepraszam za niesprecyzowanie wczesniej.
Bo wybrałeś tylko kanał na który wychodzi ta ścierzka! Otwórz sobie mixer (F3) w projekcie i nad śladami są podpisane kanały wyjściowe - zobacz do jakiego wyjścia wychodzi kanał MASTER i w mixdown ustaw ten kanał by zgrywało z sumy.
...Bo wybrałeś tylko kanał na który wychodzi ta ścierzka! Otwórz sobie mixer (F3) w projekcie i nad śladami są podpisane kanały wyjściowe - zobacz do jakiego wyjścia wychodzi kanał MASTER i w mixdown ustaw ten kanał by zgrywało z sumy....
wsyztskie sciezki mam ustawione na na kana mono in 2, nie moge znalesc kanau master moze to smiesyne ale mam niedugo cubase.. prosze o rady i dziekuje za wczesniejsze.
wsyztskie sciezki mam ustawione na na kana mono in 2, nie moge znalesc kanau master moze to smiesyne ale mam niedugo cubase.. prosze o rady i dziekuje za wczesniejsze.
......Bo wybrałeś tylko kanał na który wychodzi ta ścierzka! Otwórz sobie mixer (F3) w projekcie i nad śladami są podpisane kanały wyjściowe - zobacz do jakiego wyjścia wychodzi kanał MASTER i w mixdown ustaw ten kanał by zgrywało z sumy....
wsyztskie sciezki mam ustawione na na kana mono in 2, nie moge znalesc kanau master moze to smiesyne ale mam niedugo cubase.. prosze o rady i dziekuje za wczesniejsze....
**********************doszedlem gdzie lezal problem. Nie znalazlem kanau master lecz ustawilem na out put na stereo i wszstko jest ok.
Przepraszam za tego posta. Mozna smialo skasowac, gdyz problem bzl prosty. Pozdrawiam.
wsyztskie sciezki mam ustawione na na kana mono in 2, nie moge znalesc kanau master moze to smiesyne ale mam niedugo cubase.. prosze o rady i dziekuje za wczesniejsze....
**********************doszedlem gdzie lezal problem. Nie znalazlem kanau master lecz ustawilem na out put na stereo i wszstko jest ok.
Przepraszam za tego posta. Mozna smialo skasowac, gdyz problem bzl prosty. Pozdrawiam.