Nie wiem jak

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
tomekgutz
Nie wiem jak

Post autor: tomekgutz » wtorek 02 wrz 2003, 22:18

staram sie zainstalowac pod cubasem stylus'a i atmosphere.jednak wystepuje komunikat ze nie moze odczytac danych .programy sa pewne.czy moze byc to spowodowane zbyt mala pamiecia ram?

dzieki.pozdrawiam.tomek

Awatar użytkownika
Dobmatt

Re: Nie wiem jak

Post autor: Dobmatt » środa 03 wrz 2003, 07:43

Co rozumiesz pod pojęciem "programy są pewne"? Jeśli tak, to dealer musi znaleźć porade na rozwiązanie problemu. A jak nie, to niech oddają pieniądze, łachudry jedne ...
Wlasciciel studia nagraniowego Youtopia w Edmonton, Kanada, tamze mieszkajacy na stale od 1985. Od 1997 staly wspolpracownik magazynu EiS, specjalizujacy sie w testach i recenzjach hardware i software dla produkcji studyjnej.

fever

Post autor: fever » środa 03 wrz 2003, 12:01

...staram sie zainstalowac pod cubasem stylus'a i atmosphere.jednak wystepuje komunikat ze nie moze odczytac danych .programy sa pewne.czy moze byc to spowodowane zbyt mala pamiecia ram?

dzieki.pozdrawiam.tomek...

Czy podczas instalacji ostatniej płyty ( 5-tej z kolei) wystepuje ten błąd ??

tomekgutz

Post autor: tomekgutz » środa 03 wrz 2003, 20:23

......staram sie zainstalowac pod cubasem stylus'a i atmosphere.jednak wystepuje komunikat ze nie moze odczytac danych .programy sa pewne.czy moze byc to spowodowane zbyt mala pamiecia ram?

dzieki.pozdrawiam.tomek...

Czy podczas instalacji ostatniej płyty ( 5-tej z kolei) wystepuje ten błąd ?...

juz po zrzuceniu danych gdy jestem w cubase(sx) dokladnie w vst instruments .

dzieki

tomekgutz

Post autor: tomekgutz » środa 03 wrz 2003, 20:28

...Co rozumiesz pod pojęciem "programy są pewne"? Jeśli tak, to dealer musi znaleźć porade na rozwiązanie problemu. A jak nie, to niech oddają pieniądze, łachudry jedne ......

dzieki za tak emocjonalne podejscie.pod pojeciem pewne...dzialaja u kolegi.mam tylko 256 ram-u?

tomek

czy ktos moze slyszal ostatnia plyte kraftwerk?

tomekgutz

Post autor: tomekgutz » środa 03 wrz 2003, 20:30

...Co rozumiesz pod pojęciem "programy są pewne"? Jeśli tak, to dealer musi znaleźć porade na rozwiązanie problemu. A jak nie, to niech oddają pieniądze, łachudry jedne ......

dzieki za tak emocjonalne podejscie.pod pojeciem pewne...dzialaja u kolegi.mam tylko 256 ram-u?

tomek

czy ktos moze slyszal ostatnia plyte kraftwerk?

Awatar użytkownika
jasno_witz

Post autor: jasno_witz » środa 03 wrz 2003, 23:42

......Co rozumiesz pod pojęciem "programy są pewne"? Jeśli tak, to dealer musi znaleźć porade na rozwiązanie problemu. A jak nie, to niech oddają pieniądze, łachudry jedne ......

tomek

czy ktos moze slyszal ostatnia plyte kraftwerk?...

Jam slyszal.Bardzo smieszne...coz ,wydaje mi sie iz przy pomocy Yamahy serii psr dalbym rade cos lepszego upichcic-nigdy nie rozumialem fenomenu kraftwerk-totalny kicz od a do z-nowa plyta prodigy to jest dzielo .

Jestem sobie czlowieczkiem, ktory czesto pyta lecz nie zawsze słyszy odpowiedzi.

Awatar użytkownika
Damianin

Post autor: Damianin » czwartek 04 wrz 2003, 15:40

czy ktos moze slyszal ostatnia plyte kraftwerk?...

Mają swój styl i ta plyta jest rozpoznawalna (mowie o Tour de France 2003). Mnie taka muzyka nie przeszkadza ale i nie inspiruje. Mało dźwięków, dużo filtrów. Brzmienia i aranże dosyc ubogie ale mimo wszystko płyta dosyć przyjemna do słuchania. Gdy nie ma nic lepszego.

ODPOWIEDZ