Absynth - problem z edycją
- heathenichaer
Przesłuchiwałem sobie presety i w pewnym momencie program się zawiesił i wyłączył. Po ponownym odpaleniu mogę dalej sobie wybierać barwy i nimi grać ale nie mogę wejść w żadne okienko edycyjne (patch, envelope...) bo się automatycznie wyłącza cały program. Sytacja jest i w przypadku gdy działa jako wtyczka do sonara i kiedy jest włączony solo.
Zainstalowałem go ponownie i nie pomogło.
Czy ktoś miał podobną sytuację. Wcześniej przez ok. 2 miesiące chodził bez zarzutów.
Czy ktoś miał podobną sytuację. Wcześniej przez ok. 2 miesiące chodził bez zarzutów.
Sztuka jest wycinkiem rzeczywistości widzianym przez temperament artysty - Émile Zola
@
dsi evolver, waldorf blofeld, bcr2000, m-audio fw 410, krk rp 6 g2, akg 271 studio, rode m3
@
dsi evolver, waldorf blofeld, bcr2000, m-audio fw 410, krk rp 6 g2, akg 271 studio, rode m3
Re: Absynth - problem z edycją
...Przesłuchiwałem sobie presety i w pewnym momencie program się zawiesił i wyłączył. Po ponownym odpaleniu mogę dalej sobie wybierać barwy i nimi grać ale nie mogę wejść w żadne okienko edycyjne (patch, envelope...) bo się automatycznie wyłącza cały program. Sytacja jest i w przypadku gdy działa jako wtyczka do sonara i kiedy jest włączony solo.
Czy ktoś miał podobną sytuację. Wcześniej przez ok. 2 miesiące chodził bez zarzutów....
Jaka to wersja ? "demo" czy oryginał ? W pierwszym przypadku zapomnij o jakiejkolwiek pomocy.
Czy ktoś miał podobną sytuację. Wcześniej przez ok. 2 miesiące chodził bez zarzutów....
Jaka to wersja ? "demo" czy oryginał ? W pierwszym przypadku zapomnij o jakiejkolwiek pomocy.
Czy masz update do najnowszej wersji od producenta?
A czy nie jest to problem Universal Binary?W którym systeie działa?
- heathenichaer
* pełna wersja
* update nie zrobiony (czytałem że same z nim problemy/ograniczony dostęp do netu w domu, ale nie mam wyjścia i zrobię cichcem w pracy
)
*xp
* update nie zrobiony (czytałem że same z nim problemy/ograniczony dostęp do netu w domu, ale nie mam wyjścia i zrobię cichcem w pracy

*xp
Sztuka jest wycinkiem rzeczywistości widzianym przez temperament artysty - Émile Zola
@
@
update nie zrobiony (czytałem że same z nim problemy)
Nie wiem o jakich problemach mowa, ale ja mam najaktualniejszą wersję i nie spotkałem się z takim problemem. A z drugiej strony wiem, że z pierwszą wersją (bez update'ów) były rozmaite problemy.
Bez zrobienia update nie warto w ogóle zajmować się rozwiązywaniem tego typu problemów.
Nie wiem o jakich problemach mowa, ale ja mam najaktualniejszą wersję i nie spotkałem się z takim problemem. A z drugiej strony wiem, że z pierwszą wersją (bez update'ów) były rozmaite problemy.
Bez zrobienia update nie warto w ogóle zajmować się rozwiązywaniem tego typu problemów.
OK wersja 2 ,3 czy 4 ? Mam wszystkie (uaktualnienia od Komplete 2 do 5) i nie miałem nigdy takiego problemu na standalone i pod Ableton Live. Tak czy inaczej UAKTUALNIAJ !!!
Zrób update Windowsa i update Absyntha.
Swoją drogą ciekawe dlaczego przez 2 miesiące było ok? ... może jakiś wajrus?
Zrób update Windowsa i update Absyntha.
Swoją drogą ciekawe dlaczego przez 2 miesiące było ok? ... może jakiś wajrus?
http://www.superstereo.pl
oto i odpowiedz na nurtujące nas pytanie:
The phenomena described - the software crashing when switching tabs after a certain while - only comes up when using a cracked copy of the software. It's part of the built-in piracy protection of Absynth 4.
This is very much in line with the obvious refusal of the "affected" people in this thread to contact our tech support.
Everybody who posted about this issue here is welcome to prove me wrong by sending me a personal message with proof about a copy of Absynth 4 being registered to his email address.
In three days, I will lock this thread and I will also suspend the accounts of those people who seem to use pirated versions of Absynth. I hope it is understandable that this forum is not provided as a ressource for people who use cracked software.
Regards, Thomas
The phenomena described - the software crashing when switching tabs after a certain while - only comes up when using a cracked copy of the software. It's part of the built-in piracy protection of Absynth 4.
This is very much in line with the obvious refusal of the "affected" people in this thread to contact our tech support.
Everybody who posted about this issue here is welcome to prove me wrong by sending me a personal message with proof about a copy of Absynth 4 being registered to his email address.
In three days, I will lock this thread and I will also suspend the accounts of those people who seem to use pirated versions of Absynth. I hope it is understandable that this forum is not provided as a ressource for people who use cracked software.
Regards, Thomas
the software crashing when switching tabs after a certain while...
nie no wersja oryginalna a po updacie problemy znikły. Ale musiałem przeinstalować też xp :-/ bo problemy zacząłem mieć też z innymi programami :-/
Poza tym za długo mi działał w stosunku do tego co tu zostało napisane
pozdro.
nie no wersja oryginalna a po updacie problemy znikły. Ale musiałem przeinstalować też xp :-/ bo problemy zacząłem mieć też z innymi programami :-/
Poza tym za długo mi działał w stosunku do tego co tu zostało napisane
pozdro.
@
@