Robię koledze prezent. Miksuje różne utwory w jedna całość. Co zrobić aby po włożeniu płyty do odtwarzacza CD można było przeskakiwać do kolejnych utworów w miksie.
Czy mozna to zrobić w Cubase SX.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Jak podzielić mix
Robię muzykę od 7 lat. Marzy mi się skomponowanie muzyki do filmu. Na razie robię muzykę w różnych stylach.
Re: Jak podzielić mix
w cubase sx nie wiem
w wavelabie - wrzucasz calego wave'a do nowego montage'u, i w sekcji markers wstawiasz znaczniki gdzie ci sie to zywnie podoba (na poczatku wave'a track start, potem takie dwustronne i na koncu track end)'
potem writecd i finito:)
w wavelabie - wrzucasz calego wave'a do nowego montage'u, i w sekcji markers wstawiasz znaczniki gdzie ci sie to zywnie podoba (na poczatku wave'a track start, potem takie dwustronne i na koncu track end)'
potem writecd i finito:)
fan dobrego brzmienia ;)
Re: Jak podzielić mix
...w cubase sx nie wiem
potem writecd i finito:)...
Dzieki wielkie !!!!
potem writecd i finito:)...
Dzieki wielkie !!!!
Robię muzykę od 7 lat. Marzy mi się skomponowanie muzyki do filmu. Na razie robię muzykę w różnych stylach.