...Cześć czy mógłby ktoś pomóc,poradzić ?
Ja bym jeszcze nie panikował i wsztrzymał się z tym lapkiem, parametry są dość dobre. A może jest jeszcze jakaś inna przyczyna...? a może spróbować z inną kartą... aż szkoda tak odrazu sprzedawać taki sprzęt i pewnie na tym stracić
M-Audio Firewire 410
- macandroll
Re: M-Audio Firewire 410
...A jakiego kompa w razie czego polecałbyś do profesjonalnego nagrywania audio(linia,mikrofony),midi i produkcji na programie Nuendo z masą VSTi ?(muszę się jakoś zabezpieczyć mentalnie na wypadek totalnej odmowy współpracy przez mojego Della,który w sumie wydawał się wypasiony)
Chodzi mi o coś co wrezszcie zaczęłoby działać na pełnych obrotach i było zawsze gotowe do akcji*
jestem muzykiem i dużo podróżuje,chciałbym produkcje z lapka uczynić podstawowym członkiem zespołu i mieć przy okazji przenośne studio
do intensywnego nagrywania wszelakiego rodzaju instrumentów*
bardzo proszę o radę i dziękuje za dotychczasowe
...
Polecam Icom- nasz typ E&S. Polski i konfigurowany pod audio.
http://produkty.icom.eu/notebooki_icom.html
Oprócz tego mam dobre doświadczenia z HP, dużo dobrego słyszałem o Macbookach- nawet pokładowa karta już coś daje radę, a do tego firewire 6 pin.
Więcej pewno znajdziesz w wyszukiwarce- te tematy pojawiają się cyklicznie i znajdziesz tam opinie użytkowników.
Sam mam HP pavilion i działa mi znakomicie 2,5 roku- i usb, firewire, pcmcia.
Chodzi mi o coś co wrezszcie zaczęłoby działać na pełnych obrotach i było zawsze gotowe do akcji*
jestem muzykiem i dużo podróżuje,chciałbym produkcje z lapka uczynić podstawowym członkiem zespołu i mieć przy okazji przenośne studio
do intensywnego nagrywania wszelakiego rodzaju instrumentów*
bardzo proszę o radę i dziękuje za dotychczasowe

Polecam Icom- nasz typ E&S. Polski i konfigurowany pod audio.
http://produkty.icom.eu/notebooki_icom.html
Oprócz tego mam dobre doświadczenia z HP, dużo dobrego słyszałem o Macbookach- nawet pokładowa karta już coś daje radę, a do tego firewire 6 pin.
Więcej pewno znajdziesz w wyszukiwarce- te tematy pojawiają się cyklicznie i znajdziesz tam opinie użytkowników.
Sam mam HP pavilion i działa mi znakomicie 2,5 roku- i usb, firewire, pcmcia.
Muzyk, gitarzysta
Re: M-Audio Firewire 410
Generalnie okazało się,że nie miałem DirectX 9.ob ;/ i karta już się nie wiesza i sprzęga ale za to sygnał audio nagrywa mi się tylko mono i po jakimś czasie też zanika ;/
o co chodzi ??
pozdrawiam
o co chodzi ??
pozdrawiam
www.myspace.com/urbanritualz