Witam !
Zapisałem plik w sonarze 6 , na drugi dzień chciałem go otworzyć ale niestety wyskakuje komunikat , że plik , który chce otworzyć jest niekompatybilny z tą wersją programu . Da się coś z tym zrobić czy nie ? Plik zawierał ścieżki midi i audio.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Sonar i odzysk pliku
Re: Sonar i odzysk pliku
albo wykorzystac wbudowane naprawianie pliku albo odpalic go w tzw. trybie awaryjnym
rzymasz ktorys klawisz przy uruchamianiu pliku(zobacz w instrukcji dokladniej)
rzymasz ktorys klawisz przy uruchamianiu pliku(zobacz w instrukcji dokladniej)
...albo wykorzystac wbudowane naprawianie pliku albo odpalic go w tzw. trybie awaryjnym
rzymasz ktorys klawisz przy uruchamianiu pliku(zobacz w instrukcji dokladniej)...
Witam !
Dzięki !
Tryb awaryjny nic nie daje , po odrzuceniu pluginów, wyświetla się ten sam komunikat , nie ta wersja sonara .
A jak wygląda naprawa , czy to aplikacja w sonarze czy coś innego ?
Pozdrawiam !
rzymasz ktorys klawisz przy uruchamianiu pliku(zobacz w instrukcji dokladniej)...
Witam !
Dzięki !
Tryb awaryjny nic nie daje , po odrzuceniu pluginów, wyświetla się ten sam komunikat , nie ta wersja sonara .
A jak wygląda naprawa , czy to aplikacja w sonarze czy coś innego ?
Pozdrawiam !
Witam.
Pliki audio odzyskasz w folderze Audio Data .Bo projekt masz zapisany w normalu,a midi może masz zapisane w mid 0 lub mid 1,chyba że zapisałeś midi w normalu,a projekt zapisałeś w normalu tą samą nazwą co midi wtedy tracisz mida.Z praktyki wiem że jak się coś w kompie poprzestawia to projekty mogą być nie do odzyskania.Ale próbuj sposobem Zbynia może się uda.
Pozdro...
Pliki audio odzyskasz w folderze Audio Data .Bo projekt masz zapisany w normalu,a midi może masz zapisane w mid 0 lub mid 1,chyba że zapisałeś midi w normalu,a projekt zapisałeś w normalu tą samą nazwą co midi wtedy tracisz mida.Z praktyki wiem że jak się coś w kompie poprzestawia to projekty mogą być nie do odzyskania.Ale próbuj sposobem Zbynia może się uda.
Pozdro...
Mam 43 lat uczyłem się grać na klawiszach 11 lat obsługuję płynnie programy muzyczne. moich dwuch synów idzie w moje ślady
Witam !
Plik zapisany w normalu, z audio nie ma problemu , tylko te midi .
Na razie walczę , ale chyba to będzie walka z wiatrakiem !!!
Dzięki za wskazówki !
Pozdrawiam
Plik zapisany w normalu, z audio nie ma problemu , tylko te midi .
Na razie walczę , ale chyba to będzie walka z wiatrakiem !!!
Dzięki za wskazówki !
Pozdrawiam
Jeżeli Sonara i pliki midi masz zapisane na dysku systemowym to przywróć system z dni poprzednich, chociaż mało prawdopodobne by ktoś trzymał pliki na dysku c ,chociaż?
Pozdro...
Pozdro...
Mam 43 lat uczyłem się grać na klawiszach 11 lat obsługuję płynnie programy muzyczne. moich dwuch synów idzie w moje ślady