Instrukcja obslugi do RS-70

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
viherec020
Instrukcja obslugi do RS-70

Post autor: viherec020 » sobota 24 lis 2007, 00:57

Potrzebuje instrukcję obslugi(Polską) do Rolka RS-70 nie orjentujecie sie gdzie takowa mozna zdobyc?? poniewaz mam problem z odczytywaniem dyskietek...Mianowicie moj problem polega na tym ze nie potrafie dojsc do tego jak zamienic sciezki z dyskietki.chodzi mi dokladnie o zestawy perkusyjne bo pozostala linie melodyczna ogarniam. I jeszcze jedno jest mozliwosc wgrania jakis softow??Poniewaz bawilem sie tym cackiem ostatnio i niechcacy wykasowalem przykladowe bicia perkusyjne ktore znajduja sie na PATERNACH.
Co mam zrobic w tym przypadku??Jest mozliwosc odzyskania tych danych ewentualnie wgrania nowych???? instrukcja i tak mi jest potrzebna zeby rozpracowac ten sprzet:| samemu moge jedynie namotac:|nullnullInstrukcja obslugi do RS-70
[addsig]

Awatar użytkownika
midishiner

Re: Instrukcja obslugi do RS-70

Post autor: midishiner » sobota 24 lis 2007, 01:05

Jak wybierasz brzmienia na ścieżki w trybie pattern to przy wciśniętym shift od 0 do 6 masz kanały 10-16 i wtedy możesz wybrać brzmienie dla tych kanałów w tym perka która klasycznie jest na 10kanale

pzdr
Lucas May On Tour
5-21.V.2009

ODPOWIEDZ