Witam. Mam nastepujacy problem...Czy istnieje jakis program do tworzenia pły Akai S1000 i S3000 lub E-MU?Chodzi mi o to jesli posiadam jakies zbiory perkusji na plytce ale w wav to czy nie moge zrobic jakims programem z tego plytki Akai? Poprostu chce sobie zaoszczedzic wczytywania pojedynczych sampli tylko chce wczytac naraz bank prerkusji.
Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi.
Tworzenie płyt dla Akai S1000/3000 - jak to zrobić?
- Łukasz1985
Cubase Pro 8 - Windows 7 Home Premium (64bit)
Re: Tworzenie płyt dla Akai S1000/3000 - jak to zrobić?
http://www.midicase.com/akai/
a czy nie czytaja wavow prosto z plyty?
powinien wystarczyc wav i plik akp - tak robilem w mpc4k - nie bawilem sie w plyty akai
a czy nie czytaja wavow prosto z plyty?
powinien wystarczyc wav i plik akp - tak robilem w mpc4k - nie bawilem sie w plyty akai
Chcesz przenieść sample do jakiegoś konkretnego instrumentu ?
Niestety na razie ESC na tym polu nie radzi sobie jeszcze ale wszystko jest na dobrej drodze aby zawitała opcja budowania płyt AKAI i EMU.
Żeby nie pozostawić bez odpowiedzi wątek
, u konkurencji mają chyba taki wynalazek.
Niestety na razie ESC na tym polu nie radzi sobie jeszcze ale wszystko jest na dobrej drodze aby zawitała opcja budowania płyt AKAI i EMU.
Żeby nie pozostawić bez odpowiedzi wątek

Aaa ... już wiem
Yamahe A5000
PS. Zapytam tak. Jak pilnie potrzebna jest ci ta opcja i ile możesz na nią poczekać ? Bo mnie "rzuca" coś aby zrobić to.

Yamahe A5000
PS. Zapytam tak. Jak pilnie potrzebna jest ci ta opcja i ile możesz na nią poczekać ? Bo mnie "rzuca" coś aby zrobić to.
- Łukasz1985
...Aaa ... już wiem
Yamahe A5000
PS. Zapytam tak. Jak pilnie potrzebna jest ci ta opcja i ile możesz na nią poczekać ? Bo mnie "rzuca" coś aby zrobić to....
He he opcja potrzebna juz na wczoraj
Zaoszczedzilo by mi to duzo pracy

Yamahe A5000
PS. Zapytam tak. Jak pilnie potrzebna jest ci ta opcja i ile możesz na nią poczekać ? Bo mnie "rzuca" coś aby zrobić to....
He he opcja potrzebna juz na wczoraj

Cubase Pro 8 - Windows 7 Home Premium (64bit)