Mam problem z programem Bartery 2. Przy 2 GB Ram program dział znakomicie, lecz przy 4 GB pojawia się informacja phisical memory is getting low.
Czy ktoś może mi pomóc…?
BATTERY 2 - phisical memory is getting low
Re: BATTERY 2 - phisical memory is getting low
1. Czy komunikat występuje przy ładowaniu presetów "z czasów" 2GB RAM'u, czy nowych, większych?
2. Czy można zignorować ten komunikat/co się wtedy dzieje?
pozdr
pozdr
bębniarz
...1. Czy komunikat występuje przy ładowaniu presetów "z czasów" 2GB RAM'u, czy nowych, większych?
pozdr...
1.Ogólnie posiadam w swoim komputerze 4 GB Ram. Przy ładowaniu np. pojedynczych próbek (sampli) pojawia się powyższy komunikat… gdy wyciągnęłam 2 kości ram (czyli 2 GB RAM) problem ten zniknął. Przestawiałam na różne sposoby także DFD (Direct From Disc) – nic to nie pomogło.
2. Można zignorować ten komunikat i próbki się załadują. Problem jest w tym, że przy takich komuniktach nie mam możliwości wyszukiwać (z przesłuchaniem podczas pracy Cubase) odpowiednich brzmień.
- płacąc za program wymagam aby działał idealnie, a nie…uf...
pozdr...
1.Ogólnie posiadam w swoim komputerze 4 GB Ram. Przy ładowaniu np. pojedynczych próbek (sampli) pojawia się powyższy komunikat… gdy wyciągnęłam 2 kości ram (czyli 2 GB RAM) problem ten zniknął. Przestawiałam na różne sposoby także DFD (Direct From Disc) – nic to nie pomogło.
2. Można zignorować ten komunikat i próbki się załadują. Problem jest w tym, że przy takich komuniktach nie mam możliwości wyszukiwać (z przesłuchaniem podczas pracy Cubase) odpowiednich brzmień.
- płacąc za program wymagam aby działał idealnie, a nie…uf...
Jesteś posiadaczem nieaktualnej wersji Battery. Z tego powodu występuje problem. Twoja wersja jest przysosowana do współpracy z maks. 2GB Ram. Wniosek? : update :)
pozdrawiam
Na potwierdzenie : LINK
pozdrawiam
Na potwierdzenie : LINK
Follow Us...