I jak chcesz kontroler midi w tym stylu to lepiej zainwestuj w Korg Padkontrol (dostajesz z nim nieco okrojoną wersję Reasona- Reason Adapted for Korg) lub MPD 24, bo ten Trigger Finger wydaje mi się z nich wszystkich najsłabszy, wolałbym go jedynie w porównaniu do MPD 16.
Programowy triger perkusyjny
Re: Programowy triger perkusyjny
dzieki za pomoc monk
.musialbys sprawdzic trigger fingera w akcji,serio.pady chodza znakomicie(trigger jest bogatszy w funkcje od mpd24 i zeby w mpd24ce uzyskac pozadany efekt trzeba mocniej uderzyc w pad)
[addsig]

[addsig]
kocham muzykę i jej tworzenie.tyle
mam pytanie do wszystkich posiadaczy m-audio trigger fingera.jak ten sprzet skonfigurowac z abletonem 4ką?.chodzi mi o to ze np. wlączam 1 pad i włacza sie petla perkusyjna,właczam 2 pad -leci jakis sampel.
POMOCY!
[addsig]
POMOCY!
[addsig]
-
- Kontakt:
...mam pytanie do wszystkich posiadaczy m-audio trigger fingera.jak ten sprzet skonfigurowac z abletonem 4ką?.chodzi mi o to ze np. wlączam 1 pad i włacza sie petla perkusyjna,właczam 2 pad -leci jakis sampel.
POMOCY!
...
kurde jest na to dużo opcji...
albo impuls wciskasz do niego sample
albo naciskasz pad i leci fraza, petla, itp...
albo jakiś vsti-sampler np battery kontakt intakt... i tam wpychasz probki...
kombinuj... przecierz po to masz łeb ?
POMOCY!
...
kurde jest na to dużo opcji...
albo impuls wciskasz do niego sample
albo naciskasz pad i leci fraza, petla, itp...
albo jakiś vsti-sampler np battery kontakt intakt... i tam wpychasz probki...
kombinuj... przecierz po to masz łeb ?
http://www.myspace.com/audiophone
triggera mam od niecalego tygodnia i nie wiem jak go rozgryzc i stad ta moja prosba o pomoc
[addsig]
[addsig]
...dzieki za pomoc monk
.musialbys sprawdzic trigger fingera w akcji,serio.pady chodza znakomicie(trigger jest bogatszy w funkcje od mpd24 i zeby w mpd24ce uzyskac pozadany efekt trzeba mocniej uderzyc w pad)
...
Nie bawiłem się Fingerem, natomiast wiem z własnego doświadczenia że pady w MPD24 się wyrabiają po jakimś czasie i stają się miększe tak jak w MPC'tkach.
W jakie funkcje bogatszy jest Trigger Finger w stosunku do MPD24?

...
Nie bawiłem się Fingerem, natomiast wiem z własnego doświadczenia że pady w MPD24 się wyrabiają po jakimś czasie i stają się miększe tak jak w MPC'tkach.
W jakie funkcje bogatszy jest Trigger Finger w stosunku do MPD24?
panie i panowie,niose wspaniała wiadomosc.otoz rozgryzlem abletona i triggera.wszystkim tym ktorzy dawali jakies wskazowki serdeczne Bog zaplac
[addsig]

[addsig]