Cubase SX3 - nie mogę odinstalować

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
bori
Cubase SX3 - nie mogę odinstalować

Post autor: bori » sobota 18 sie 2007, 14:00

Witam. Używam SX 2.2.0 ale chciałem zobaczyć jak bedzie działała 3ka. Chciałbym ją odinstalować ale za cholerę nie można. Kiedyś już miałem ten problem z innym programem ale dałem sobie spokój z komunikatem i po prostu usunąłem go z dysku. Przy próbie deinstalacji pojawia się : "Could not open INSTALL.LOG file"
Brakuje jakiegoś pliku? Co można w takim wypadku zrobić? Próbowałem program Unistall i to samo
Posiadacz Ensoniq\'q TS-12 Komponuję różną muzykę.

Awatar użytkownika
Sroka

Re: Cubase SX3 - nie mogę odinstalować

Post autor: Sroka » sobota 18 sie 2007, 15:41

...Witam. Używam SX 2.2.0 ale chciałem zobaczyć jak bedzie działała 3ka. Chciałbym ją odinstalować ale za cholerę nie można. Kiedyś już miałem ten problem z innym programem ale dałem sobie spokój z komunikatem i po prostu usunąłem go z dysku. Przy próbie deinstalacji pojawia się : "Could not open INSTALL.LOG file"
Brakuje jakiegoś pliku? Co można w takim wypadku zrobić? Próbowałem program Unistall i to samo ...
Zalatw sobie full wersje scan reg. Jest tam mozliwosc usuniecia programu lacznie z indywidualnymi plikami nalezacego do niego.
Pozdrawiam, Sroka
Nie jestem muzykiem, ale jestem na forum, bo lubię zadawać pytania!!!

Zbynia

Post autor: Zbynia » sobota 18 sie 2007, 16:05

nie moze otworzyc pliku z logiem co robil podczas instalacji - a jeslinie moze to nie usuniesz deinstalujac bo nie wie co ma usunac...

odpowiedz juz masz - mozesz tez smialo skasowac z dysku ale rejest poczyscic recznie

bori

Post autor: bori » sobota 18 sie 2007, 16:21

oki. Dzieki
Posiadacz Ensoniq\'q TS-12 Komponuję różną muzykę.

ODPOWIEDZ