czesc
nie mogłem sie doszukac wiec pisze, mysle ze wiekszosc z Was zna serie klawiatur CME UF. Posiadaja one oddizlene przyciski PLAY STOP REC itp program reaguje na ich komunikaty ale nie sa one przypisane i problem w tym ze nie moge sie doszukac jak przypisac RECORD z FL Studio do REC na moim CME UF6 PLAY do PLAY itd
jeżeli ktoś wie jak i jezlei w ogle jest to mozliwe, a mysle ze jest poniewaz obecnie rec z fl jest przyp[isany na pokretełko,ale nie wiem jak to zmienic
pozdrawiam, mam andzieje, ze nie powtarzam tematu
FL Studio i CME UF6
ww.myspace.com/resbit
Re: FL Studio i CME UF6
klikasz prawym na rec fruta - wybierasz link to controller i wciskasz rec na klawiszu
...klikasz prawym na rec fruta - wybierasz link to controller i wciskasz rec na klawiszu...
sorry ze podbijam temat, ale gdyby tak było prosto, to bym nie zawracał głowy, po kliknieciu na PLAY REC lub inny z \\tego Panelu nie wyswitla sie lista z możliwosca przypisania kontrolera, dlatego pytam czy jest jaks inna możlwiosc
sorry ze podbijam temat, ale gdyby tak było prosto, to bym nie zawracał głowy, po kliknieciu na PLAY REC lub inny z \\tego Panelu nie wyswitla sie lista z możliwosca przypisania kontrolera, dlatego pytam czy jest jaks inna możlwiosc
ww.myspace.com/resbit
frut wogole nie ma tej opcji ale mozesz pokombinowac wybierajac cos z generic controler
niestety nie wiem na czym zrobic mapowanie bo we frucie sie nie da.....( sensie plikow sterujacych pod swoje urzadzenie)
niestety nie wiem na czym zrobic mapowanie bo we frucie sie nie da.....( sensie plikow sterujacych pod swoje urzadzenie)