jestem tu po raz pierwszy wiec na poczatek chcialbym sie przywitac, a moje pytanie brzmi nastepujaco (przepraszam jesli juz takie bylo):
czy jest polska nakladka na Finale 2002, lub polski tutorial?
pozdrawiam
Ariel
Coda Finale 2002 po polsku?
Re: Coda Finale 2002 po polsku?
...jestem tu po raz pierwszy wiec na poczatek chcialbym sie przywitac, a moje pytanie brzmi nastepujaco (przepraszam jesli juz takie bylo):
pozdrawiam
Ariel...
Jest polska instrukcja obsługi w postaci pliku .pdf, dodawana przy zakupie programu w Audio Factory.
pozdrawiam
Ariel...
Jest polska instrukcja obsługi w postaci pliku .pdf, dodawana przy zakupie programu w Audio Factory.
Czy on obsługuje format wave?
Mam 24 lata i pochodze z Gdańska. Jestem studentem. „Aktywna” przygodę z muzyką zacząłem dopiero pół oku temu i nie posiadam w tym kierunku żadnego wykształcenia (tzw. laik). Od samego początku pasjonował mnie hip-hop, r’n’b...
pozdrawiam
Ariel...
Jest również książka z poradami i "hintamii" w języku polskim. Całkiem dobrze napisana. Ale na pewno nie ma jeszcze polskiej nakładki.
Pozdrawiam
pozdrawiam
Ariel...
Jest również książka z poradami i "hintamii" w języku polskim. Całkiem dobrze napisana. Ale na pewno nie ma jeszcze polskiej nakładki.
Pozdrawiam
-
Jest polska nakładka na ten program , ale tylko dla zarejestrowanych klietnów którzy zakupili program w AudioFactory.
...Czy on obsługuje format wave?...
Format wave dostepny bedzie w wersji 2008
Format wave dostepny bedzie w wersji 2008