Chcialbym zapytac urzytkownikow programu Logic Pro 7 czy kiedy w oknie Arrange w sciezce audio wystepuja nakladajace sie na siebie pliki audio to powoduja to, ze nastepny plik audio obcina poprzedni plik audio? A jesli tak to czy da sie tak zrobic w Logicu 7 aby w takiej sytuacji odgrywal poprzedni plik audio do konca mimo to ze na niego na tej samej sciezce zostal nalozony inny plik audio? Pamietam ze w Logic 5 mozna bylo mixowac pliki i przez to tworzyl nastepny plik audio, ktory zajmowal dodatkowe miejsce na dysku, jak ta sprawa wyglada teraz?
Pozdrawiam.
Logic Pro 7 i nakładające się obiekty audio
- astrolaric
Re: Logic Pro 7 i nakładające się obiekty audio
...Chcialbym zapytac urzytkownikow programu Logic Pro 7 czy kiedy w oknie Arrange w sciezce audio wystepuja nakladajace sie na siebie pliki audio to powoduja to, ze nastepny plik audio obcina poprzedni plik audio? A jesli tak to czy da sie tak zrobic w Logicu 7 aby w takiej sytuacji odgrywal poprzedni plik audio do konca mimo to ze na niego na tej samej sciezce zostal nalozony inny plik audio? Pamietam ze w Logic 5 mozna bylo mixowac pliki i przez to tworzyl nastepny plik audio, ktory zajmowal dodatkowe miejsce na dysku, jak ta sprawa wyglada teraz?
Pozdrawiam....
Nie da się tego zrobić. Region, który jest pierwszy gra dopóty, dopóki nie "wejdzie mu w drogę" kolejny region na tym samym kanale.
Jeśli chcesz żeby grał do końca musisz ten następny wrzucić na inny kanał.
pzdrw
Pozdrawiam....
Nie da się tego zrobić. Region, który jest pierwszy gra dopóty, dopóki nie "wejdzie mu w drogę" kolejny region na tym samym kanale.
Jeśli chcesz żeby grał do końca musisz ten następny wrzucić na inny kanał.
pzdrw
[URL]www.orkiestrazegluga.pl[/URL] | [URL]www.dzwiek.org[/URL]
...Chcialbym zapytac urzytkownikow programu Logic Pro 7 czy kiedy w oknie Arrange w sciezce audio wystepuja nakladajace sie na siebie pliki audio to powoduja to, ze nastepny plik audio obcina poprzedni plik audio? A jesli tak to czy da sie tak zrobic w Logicu 7 aby w takiej sytuacji odgrywal poprzedni plik audio do konca mimo to ze na niego na tej samej sciezce zostal nalozony inny plik audio? Pamietam ze w Logic 5 mozna bylo mixowac pliki i przez to tworzyl nastepny plik audio, ktory zajmowal dodatkowe miejsce na dysku, jak ta sprawa wyglada teraz?
Pozdrawiam....
A jezeli zalezy ci na ustawieniach kanalu to skopiuj jego ustawienia na inna sciezke i po klopocie.Opcja copy channel strip setting.
Pozdrawiam....
A jezeli zalezy ci na ustawieniach kanalu to skopiuj jego ustawienia na inna sciezke i po klopocie.Opcja copy channel strip setting.
http://profile.myspace.com/szymonszulc
- astrolaric
A jezeli zalezy ci na ustawieniach kanalu to skopiuj jego ustawienia na inna sciezke i po klopocie.Opcja copy channel strip setting....
Mam rozumiec, ze jesli na danym kanale mam zaladowanych pare wtyczek to przy uzyciu tej funkcji Logic 7 zaladuje te same pluginy na drugiej sciezce?
Mam rozumiec, ze jesli na danym kanale mam zaladowanych pare wtyczek to przy uzyciu tej funkcji Logic 7 zaladuje te same pluginy na drugiej sciezce?
EE tam
... A jezeli zalezy ci na ustawieniach kanalu to skopiuj jego ustawienia na inna sciezke i po klopocie.Opcja copy channel strip setting....
Mam rozumiec, ze jesli na danym kanale mam zaladowanych pare wtyczek to przy uzyciu tej funkcji Logic 7 zaladuje te same pluginy na drugiej sciezce?...
właśnie tak to masz rozumieć...
pzdrw
Mam rozumiec, ze jesli na danym kanale mam zaladowanych pare wtyczek to przy uzyciu tej funkcji Logic 7 zaladuje te same pluginy na drugiej sciezce?...
właśnie tak to masz rozumieć...
pzdrw
[URL]www.orkiestrazegluga.pl[/URL] | [URL]www.dzwiek.org[/URL]