Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
-
matiz
-
Kontakt:
Re: ProTools - automatyczny eksport regionów
autor: matiz » wtorek 01 maja 2007, 11:21
matiz, nie przeczytales dokladnie tego, co napisalem :) strip silence PO skonsolidowaniu do jednego regionu calosci (wtedy tez powstana regiony z "wdrukowanymi fadeami")
Alez wlasnie przeczytalem, to Ty nie przeczytales dokladnie mojej odpowiedzi

- Twoj sposob jest dobry TYLKO wtedy, gdy regiony oryginalne powstaly na skutek dzialania strip silence. A jezeli nie, jezeli powstaly w inny sposob, pociete recznie i posklejane, albo zostaly zmodyfikowane w dowolny sposob?
twoj sposob duzo bardziej naokolo ale z kolei daje gwarancje tej samej dlugosci regionow co do sampla ;)
I o to chodzi

-
oduck
autor: oduck » czwartek 24 maja 2007, 11:45
...A jezeli nie, jezeli powstaly w inny sposob, pociete recznie i posklejane, albo zostaly zmodyfikowane w dowolny sposob?**********************
ale przeciez to i tak jest ilestam regionow pooddzielanych przerwami wiec jaka roznica jak powstaly te regiony skoro licza sie przerwy miedzy nimi i ustawienie strip silence tak, zeby te przerwy potem przywrocil?
cheers ;)
fan dobrego brzmienia ;)
-
skibas
autor: skibas » czwartek 24 maja 2007, 23:36
...
matiz, nie przeczytales dokladnie tego, co napisalem :) strip silence PO skonsolidowaniu do jednego regionu calosci (wtedy tez powstana regiony z "wdrukowanymi fadeami")
Alez wlasnie przeczytalem, to Ty nie przeczytales dokladnie mojej odpowiedzi

- Twoj sposob jest dobry TYLKO wtedy, gdy regiony oryginalne powstaly na skutek dzialania strip silence. A jezeli nie, jezeli powstaly w inny sposob, pociete recznie i posklejane, albo zostaly zmodyfikowane w dowolny sposob?
twoj sposob duzo bardziej naokolo ale z kolei daje gwarancje tej samej dlugosci regionow co do sampla ;)
I o to chodzi

...
ale skoro są fady to po strip silence chyba nie będzie identycznie co do próbki (choć nie jestem co do tego pewny)...
pzdrw
[URL]www.orkiestrazegluga.pl[/URL] | [URL]www.dzwiek.org[/URL]