...A nie miałeś przypadkiem wcześniej w systemie jakiegoś programu do wypalania płyt i ten problem wystąpił po deinstalacji tego programu? To bardzo typowy objaw....
Nie, nie miałem też Deamon'a
iTunes się wziął za przestawianie ustawień nagrywarki, ale iTunes'a mam już trochę. Problem pojawił się dziś, czyli jakiś czas po podłączeniu do sieci i zainstalowaniu SP2.
Spróbuję reinstalacji WaveLaba, ale wolałbym tego nie robić.
WaveLab - problem z nagrywarką
www.surogat.pl
Re: WaveLab - problem z nagrywarką
Sukces :D
I WaveLab i Nuendo importują Audio CD, a w burn CD pojawiła się moja nagrywara :D
Oto co zrobiłem:
Pierwsze primo - przekopałem za pomocą wyszukiwarki archiwum forum <--- bardzo pomaga, mimo, że problem z gruntu wydawał się być inny (bo przecie wcześniej nagrywarka była, nagle zniknęła)
Drugie primo - zaktualizowałem ASPI ze srtony Adaptec'a
no i oczywiście przekopałem się przez stronę Steinberga, ale ichne aktualizacje nic nie zmieniały.
Anywway, dzięki za pomoc.
I WaveLab i Nuendo importują Audio CD, a w burn CD pojawiła się moja nagrywara :D
Oto co zrobiłem:
Pierwsze primo - przekopałem za pomocą wyszukiwarki archiwum forum <--- bardzo pomaga, mimo, że problem z gruntu wydawał się być inny (bo przecie wcześniej nagrywarka była, nagle zniknęła)
Drugie primo - zaktualizowałem ASPI ze srtony Adaptec'a
no i oczywiście przekopałem się przez stronę Steinberga, ale ichne aktualizacje nic nie zmieniały.
Anywway, dzięki za pomoc.
www.surogat.pl