Roland RS-70

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
ukaef
Kontakt:
Re: Roland RS-70

Post autor: ukaef » niedziela 15 kwie 2007, 20:48

......Peak chodzi mi o to, ze razem z Fruity Loops, Rs-ka moze nadać mi sie jedynie jako klawiatura samosterująca...Bo ni kuta inaczej współgrać z Fl nie moze. Rozjaśnij mnie prosze, co w tym zabawnego:-)...
Samosterująca to może być rakieta:) Klawiatura jest "sterująca" bo (jak nazwa wskazuje) steruje czymś, a nie sama sobą. Po co ci klawiatura do sterowania klawiaturą?:D...
Hmm... A może ktoś by wymyślił klawiaturę, która sama gra? I przy okazji steruje Fruity Loopsem.. Wiecie, pełna automatyzacja samonaciskających się klawiszy z wbudowaną sztuczną inteligencją do kreowania melodii. Samosterująca klawiatura... :D
:)

Awatar użytkownika
midishiner

Post autor: midishiner » niedziela 15 kwie 2007, 21:22

.........Peak chodzi mi o to, ze razem z Fruity Loops, Rs-ka moze nadać mi sie jedynie jako klawiatura samosterująca...Bo ni kuta inaczej współgrać z Fl nie moze. Rozjaśnij mnie prosze, co w tym zabawnego:-)...
Samosterująca to może być rakieta:) Klawiatura jest "sterująca" bo (jak nazwa wskazuje) steruje czymś, a nie sama sobą. Po co ci klawiatura do sterowania klawiaturą?:D...
Hmm... A może ktoś by wymyślił klawiaturę, która sama gra? I przy okazji steruje Fruity Loopsem.. Wiecie, pełna automatyzacja samonaciskających się klawiszy z wbudowaną sztuczną inteligencją do kreowania melodii. Samosterująca klawiatura... :D...
Dajcie spokój. Każdy kiedyś na żarcie wołał papu...
pozdr
Lucas May On Tour
5-21.V.2009

Awatar użytkownika
ukaef
Kontakt:

Post autor: ukaef » niedziela 15 kwie 2007, 23:19

............Peak chodzi mi o to, ze razem z Fruity Loops, Rs-ka moze nadać mi sie jedynie jako klawiatura samosterująca...Bo ni kuta inaczej współgrać z Fl nie moze. Rozjaśnij mnie prosze, co w tym zabawnego:-)...
Hmm... A może ktoś by wymyślił klawiaturę, która sama gra? I przy okazji steruje Fruity Loopsem.. Wiecie, pełna automatyzacja samonaciskających się klawiszy z wbudowaną sztuczną inteligencją do kreowania melodii. Samosterująca klawiatura... :D...
pozdr...
nie bądź taki sztywny ;)
PZDR! :)
:)

Awatar użytkownika
midishiner

Post autor: midishiner » wtorek 17 kwie 2007, 11:26

...............Peak chodzi mi o to, ze razem z Fruity Loops, Rs-ka moze nadać mi sie jedynie jako klawiatura samosterująca...Bo ni kuta inaczej współgrać z Fl nie moze. Rozjaśnij mnie prosze, co w tym zabawnego:-)...
pozdr...
nie bądź taki sztywny ;)
PZDR! :)...
DLACZEGO W RS'ACH NIE MA FILTRU GóRNO-PRZEPUSTOWEGO???!!!
Lucas May On Tour
5-21.V.2009

ODPOWIEDZ