Oto Twoje słowa:
Jestes pewien ze wczesniej radziła sobie z całym miksem przy 2ms?? ...
jestem pewien ...
ok. co do tego być może się pomyliłem ale kolega później stwierdził że nawet z jednym śladem EMU0404 przy 2ms nie da sobie rady. Otóż przy jednym śladzie daje sobie rade!!!
Skąd te trzaski?
Tworzę muzykę jak narazie tylko i wyłącznie na PCecie. Cubase 3 + VST instruments... Emu 0404
Re: Skąd te trzaski?
2ms to moze w hoscie napisana - z prawdziwa latencja to sie nie laczy :)
Chyba doszedłem do źródła. Dlaczego w zakładce VST Connections - Outputs w polu Bus Name mam ASIO DirectX Full Duplex a nie EMU-0404 skoro tak jest ustawione? Czy ktoś wie jak to zmienić? Stąd mam te trzaski, wcześniej w tym polu miałem EMU-0404 i problemu nie było. Tak samo jest w kanale sumy. Wczesniej miałem tam ASIO EMU-0404 a teraz mam ASIO DirectX.. By to cholera, jak to zmienić???
Tworzę muzykę jak narazie tylko i wyłącznie na PCecie. Cubase 3 + VST instruments... Emu 0404
Jak wgrywam pierwszy raz Cubasia (wolnego bez projektów) to w kanale sumy jest EMU ASIO Stereo Out ale jak wgram jakiś projekt wcześniej robiony (na tej samej wersji programu) to na kanale sumy jest ASIO DirectX Full Duplex
Dlaczego? Jak to zmienić???