...Cubase zgrywa do pliku tylko odcinek czasu objęty lokatorami L i R. Czy ustawiłeś R odpowiednio daleko w prawo, żeby zmieścił się ogon pogłosu?...
Problem nie jest w tym, że nie jest zgrywana cała ściezka midi tylko w sposobie interpretacji dźwięków w niej zawartych przez plik "wav" do którego została ona wyeksportowana.
Cubase SX - export
Re: Cubase SX - export
Tyle, że wciąż nie wiemy CO generuje u Ciebie dźwięki (dokąd wysyłasz informacje MIDI)
...Tyle, że wciąż nie wiemy CO generuje u Ciebie dźwięki (dokąd wysyłasz informacje MIDI)...
Jest to jeden z instrumentów VST. Eksperymentowałem z różnymi instrumentami VST i dzieje się to samo.
Jest to jeden z instrumentów VST. Eksperymentowałem z różnymi instrumentami VST i dzieje się to samo.
......Tyle, że wciąż nie wiemy CO generuje u Ciebie dźwięki (dokąd wysyłasz informacje MIDI)...
...
Juz rozgryzłem!!!
Format wyjściowy pliku był 16 bit - 44.1 KHz. Kiedy zmieniłem częstotliwość na 48 KHz - wszystko było ok.
Dziekuje jeszcze raz wszystkim za pomoc i nakierowanie mnie na meritum problemu.
Pozdrawiam!!
...
Juz rozgryzłem!!!
Format wyjściowy pliku był 16 bit - 44.1 KHz. Kiedy zmieniłem częstotliwość na 48 KHz - wszystko było ok.
Dziekuje jeszcze raz wszystkim za pomoc i nakierowanie mnie na meritum problemu.
Pozdrawiam!!