CubaseSX - "what you hear"

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
Yayaya
Re: CubaseSX - "what you hear"

Post autor: Yayaya » czwartek 21 wrz 2006, 23:23

No wlasnie. Czyli szukac w konfiguracji karty? Jak sie nazywa ta zakladka albo gdzie tego szukac i co przestawiac??
Faktycznie - na stacjonarnym jako "in" ustawione sa ASIO i pstryk - zadzialalo. Na laptopie, mam napisane In i do wyboru In2 i tyle...

Pozdrawiam
L...

skoro oprogramowanie do karty pozwala na wybór wejścia "what you hear", to musi być taka możliwość ustawień w mikserze - powtarzam w mikserze creative'a. ja mam takie wejścia do wyboru: MIDI Synth, Line In, Line In2/Mic2, Auxiliary 2, S/PDIF-in, "What You Hear", CD Digital, Analog Mix, Microphone, Wave/MP3. Syntezator mam podpięty do Auxiliary 2. Wystarczy, że wyciszę to wejście lub wybiorę jakiekolwiek inne wejście do nagrywania i nic nie będę mógł nagrać z syntezatora. W ostateczności najprościej przenieść dane z laptopa na stacjonarny i tam to zgrać ;)

Awatar użytkownika
Velu
Kontakt:

Re: CubaseSX - "what you hear"

Post autor: Velu » piątek 22 wrz 2006, 02:06

Nie uzywam audygi;) ale jeśli chcesz sprowokować aby cunase nagrywał wyjście główne z karty wcisnij F4 - otworzy ci sie okienko połączeń i w opcji IN podepnij wyjście z mixera karty - pozdrawiam!

ODPOWIEDZ