Plex
Re: Plex
...Mam pytanie : czy mi się tylko zdaje czy Steiberg Plex to Grosse Scheisse ? I nie chodzi mi tu o ambitną koncepcję tylko o brzmienie po prostu....
Zalezy co komu sie podoba. Dla Ciebie to wielkie nic, a inni zachwycaja sie jego dzwiekami. Coz wiecej...
Zalezy co komu sie podoba. Dla Ciebie to wielkie nic, a inni zachwycaja sie jego dzwiekami. Coz wiecej...
......Mam pytanie : czy mi się tylko zdaje czy Steiberg Plex to Grosse Scheisse ? I nie chodzi mi tu o ambitną koncepcję tylko o brzmienie po prostu....
...
PIRACIKI SĄ JEDNAK NAJLEPSZE NIC NIE KOSZTUJĄ A ILE SATYSFAKCJI
...
PIRACIKI SĄ JEDNAK NAJLEPSZE NIC NIE KOSZTUJĄ A ILE SATYSFAKCJI
Ja pytam, a nie stwierdzam. Tyle mi się wydaje po pobieżnym przeglądnięciu presetów i paru próbach kombinacji. Ża jakieś cinkie panie to brzmienie. Ani toto nie przypomina prawdziwych instrumentów, raczej blade cienie ani nie jest charakternie niepowtarzalne. Nie wiem sam o co chodzi może coś pogrzebać trzeba, jakiś bezjajeczny sound z tego wychodzi by default...