Podczas pracy w CEP 2.0 pojawia mi się taki komunikat jak w tytule. Nie wiem jak się tego pozbyć.
Liczę na szacowne grono forumowiczów.
Free Up Space in Temp Files
Re: Free Up Space in Temp Files
...Podczas pracy w CEP 2.0 pojawia mi się taki komunikat jak w tytule. Nie wiem jak się tego pozbyć.
Liczę na szacowne grono forumowiczów....
Nie wiem może wejdź do C:\\Windows\\Temp i wywal co tam masz
Nie wiem może wejdź do C:\\Windows\\Temp i wywal co tam masz
Nie ma co
...Podczas pracy w CEP 2.0 pojawia mi się taki komunikat jak w tytule. Nie wiem jak się tego pozbyć.
wejdź do options - settings w coolu i pod zakładką system masz folder z tempami w ktorych cool sobie zapisuje swoje dane. zmień go na inny folder gdzie jest dość duza ilośc wolnego miejsca. jest tam jeszcze opcja "secondary temp" - pokaż w niej scieżkę do nastepnego katalogu z tempami w ktorych cool moze umieszczac dane kiedy pierwszy temp sie zapcha
pozdrawiam
wejdź do options - settings w coolu i pod zakładką system masz folder z tempami w ktorych cool sobie zapisuje swoje dane. zmień go na inny folder gdzie jest dość duza ilośc wolnego miejsca. jest tam jeszcze opcja "secondary temp" - pokaż w niej scieżkę do nastepnego katalogu z tempami w ktorych cool moze umieszczac dane kiedy pierwszy temp sie zapcha
pozdrawiam
pozdrawiam...
... jasne ! Miałem za małą ustawioną < reserve free > do folderu Temp.
30 MB to stanowczo było za mało.
Wielkie dzięki.