TLA IVORY - serwis
Gdzie w Wawie znajduje się serwis TLA? Mam 5050, która jest bodajże z 2002 i się zastanawiam kiedy powinienem wymienić lampy? Poza tym padł mi wskaźnik Gain Reduction i przy okazji bym go mógł naprawić. Czytałem tu o próbach podmiany standardowych lamp na inne modele. Ktoś może mógłby jakoś rozwinąć ten temat. Jakie lampy kupić, gdzie i za ile ? :)
Re: TLA IVORY - serwis
...Gdzie w Wawie znajduje się serwis TLA? Mam 5050, która jest bodajże z 2002 i się zastanawiam kiedy powinienem wymienić lampy? Poza tym padł mi wskaźnik Gain Reduction i przy okazji bym go mógł naprawić. Czytałem tu o próbach podmiany standardowych lamp na inne modele. Ktoś może mógłby jakoś rozwinąć ten temat. Jakie lampy kupić, gdzie i za ile ? :)...
Wymienilem w TLAudio C1 lampy na 12AX7WXT Sovteka. Jest baaardzo dobrze.
Wymienilem w TLAudio C1 lampy na 12AX7WXT Sovteka. Jest baaardzo dobrze.
......Gdzie w Wawie znajduje się serwis TLA? Mam 5050, która jest bodajże z 2002 i się zastanawiam kiedy powinienem wymienić lampy? Poza tym padł mi wskaźnik Gain Reduction i przy okazji bym go mógł naprawić. Czytałem tu o próbach podmiany standardowych lamp na inne modele. Ktoś może mógłby jakoś rozwinąć ten temat. Jakie lampy kupić, gdzie i za ile ? :)...
Wymienilem w TLAudio C1 lampy na 12AX7WXT Sovteka. Jest baaardzo dobrze....
Gdzie zakupione? Po jakiej cenie?
Gdzie zakupione? Po jakiej cenie?
.........Gdzie w Wawie znajduje się serwis TLA? Mam 5050, która jest bodajże z 2002 i się zastanawiam kiedy powinienem wymienić lampy? Poza tym padł mi wskaźnik Gain Reduction i przy okazji bym go mógł naprawić. Czytałem tu o próbach podmiany standardowych lamp na inne modele. Ktoś może mógłby jakoś rozwinąć ten temat. Jakie lampy kupić, gdzie i za ile ? :)...
Gdzie zakupione? Po jakiej cenie? ...
Udalo mi sie znalezc na allegro po 40zl. Kupilem wiecej niz potrzeba, znalazlem pare i wszystko. Jeszcze 2 mam, jakby co
Gdzie zakupione? Po jakiej cenie? ...
Udalo mi sie znalezc na allegro po 40zl. Kupilem wiecej niz potrzeba, znalazlem pare i wszystko. Jeszcze 2 mam, jakby co

Poza tym padł mi wskaźnik Gain Reduction i przy okazji bym go mógł naprawić.
Bardzo jestem ciekaw czy udało Ci sie to naprawić i gdzie? Mój Fatman od czerwca ubiegłego roku leży w Audiotechu i jakoś cały czas mają pod górkę.
Bardzo jestem ciekaw czy udało Ci sie to naprawić i gdzie? Mój Fatman od czerwca ubiegłego roku leży w Audiotechu i jakoś cały czas mają pod górkę.
Padł mi kolejny wskaźnik diodowy dlatego odkopuję temat. Gdzie oddać TLA do serwisu?
- stevelukather
...Padł mi kolejny wskaźnik diodowy dlatego odkopuję temat. Gdzie oddać TLA do serwisu?...
www.audiotechpro.pl jakby nie bylo dystrybutor TL Audio od ladnych paru lat,wiec nie rozumiem pytania..........
[addsig]
www.audiotechpro.pl jakby nie bylo dystrybutor TL Audio od ladnych paru lat,wiec nie rozumiem pytania..........
[addsig]