Di-box zamiast mixera do studia ?
witam, mozecie mi podac jakis namiar na dib-boxa ktory sumowalby mi ponad 4sygnaly stereo i podawal w jednym sygnale na wyjscie (najlepiej TRS nie XLR) ? no i dobrzebybylo jakby byl tez przezroczysty(nie dodawal nic od siebie) he jak istnieje taki to bardzobym prosil o nazwe. dzieki z gory
Re: Di-box zamiast mixera do studia ?
moze i miec wyjscie xlr, byle sumowal wejscia i byl przezroczysty
...moze i miec wyjscie xlr, byle sumowal wejscia i byl przezroczysty
...
Dlaczego to musi byc DI-Box? Moze zawodowy wzmacniacz sluchawkowy lub tzw."sumator"?
...
Dlaczego to musi byc DI-Box? Moze zawodowy wzmacniacz sluchawkowy lub tzw."sumator"?

daj mi namiar na ten "sumator" i bede wdzieczny. marny jestem w sprzetach tej katogorii, a wolalbym nie tykac mixera bo one lubia dodawac cos od siebie
...daj mi namiar na ten "sumator" i bede wdzieczny. marny jestem w sprzetach tej katogorii, a wolalbym nie tykac mixera bo one lubia dodawac cos od siebie
...
Wzmacniacz: sam nie uzywalem, ale znajome studio postprodukcyjne ma takich 4. Najwazniejsze, ze nie szumi to...
...
Wzmacniacz: sam nie uzywalem, ale znajome studio postprodukcyjne ma takich 4. Najwazniejsze, ze nie szumi to...
......daj mi namiar na ten "sumator" i bede wdzieczny. marny jestem w sprzetach tej katogorii, a wolalbym nie tykac mixera bo one lubia dodawac cos od siebie
...
Wzmacniacz: http://akutech.super.sklep.pl/sklep/product_info.php?manufacturers_id=27&products_id=326&topSsid=ad32d0f463c417ea733fea2f15a9bd14
sam nie uzywalem, ale znajome studio postprodukcyjne ma takich 4. Najwazniejsze, ze nie szumi to......
Sorry za brak linka.
...
Wzmacniacz: http://akutech.super.sklep.pl/sklep/product_info.php?manufacturers_id=27&products_id=326&topSsid=ad32d0f463c417ea733fea2f15a9bd14
sam nie uzywalem, ale znajome studio postprodukcyjne ma takich 4. Najwazniejsze, ze nie szumi to......
Sorry za brak linka.