Porównanie TLA: Fatman 2 vs. 5050 vs. 5060
Ktoś kto miał szanse porównać te urządzenia mógłby mi opisać różnice w brzmieniu, jakościowe jak i te związane z charakterem poszczególnych urządzonek. Uzywam obecnie 5050 który jest pożyczony i niedługo będe musiał go oddać. Mogę kupić za 1000 Fatmana2 a gdzieś za niecałe 2000 5060. Chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat.
Re: Porównanie TLA: Fatman 2 vs. 5050 vs. 5060
...Ktoś kto miał szanse porównać te urządzenia mógłby mi opisać różnice w brzmieniu, jakościowe jak i te związane z charakterem poszczególnych urządzonek. Uzywam obecnie 5050 który jest pożyczony i niedługo będe musiał go oddać. Mogę kupić za 1000 Fatmana2 a gdzieś za niecałe 2000 5060. Chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat....
Cholera, nikt nie potrafi ustalić jakościowych czy też ilościowych różnic brzmieniowych tych urządzeń. Kurcze bo jak sprawdzałem archiwum to tylko mowicie, że Ivory lepsze, ale jak to lepsze, niech ktoś mi to wytłumaczy bo konstrukcje zbliżone cenowo i technologicznie.
Cholera, nikt nie potrafi ustalić jakościowych czy też ilościowych różnic brzmieniowych tych urządzeń. Kurcze bo jak sprawdzałem archiwum to tylko mowicie, że Ivory lepsze, ale jak to lepsze, niech ktoś mi to wytłumaczy bo konstrukcje zbliżone cenowo i technologicznie.