W-wa - sklep z dużym wyborem monitorów?
Szukam salonu gdzie na miejscu będę mógł przesłuchać większą ilość monitorów odsłuchowych. Pozdrawiam
Re: W-wa - sklep z dużym wyborem monitorów?
Raczej marne szanse. Przygotuj się na wycieczkę po całej Warszawie, uprzednio umawiając się, żeby się nie okazało, że "własnie mamy tylko ten model bo pozostałe wyszły". Odwiedzając 5-6 sklepów będziesz miał przekrój przez prawie wszystko co jest na rynku.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Marck9 - Warszawa
...Szukam salonu gdzie na miejscu będę mógł przesłuchać większą ilość monitorów odsłuchowych. Pozdrawiam...
Intasound Pol przy Wołoskiej 70 ma całkiem spory wybór (jak na polskie warunki).
Pozdro
Groover
Intasound Pol przy Wołoskiej 70 ma całkiem spory wybór (jak na polskie warunki).
Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
...Szukam salonu gdzie na miejscu będę mógł przesłuchać większą ilość monitorów odsłuchowych. Pozdrawiam...
ja bym jechal do niemiec... u nas moze i wszystko jest, ale zeby bylo od reki i w jednym miejscu to niestety mozna zapomniec
ja bym jechal do niemiec... u nas moze i wszystko jest, ale zeby bylo od reki i w jednym miejscu to niestety mozna zapomniec
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Byłej w Intasoundzie. Słuchałem sobie Alesisów M1 i Yamaszek MSP5... kurcze. Teraz mam zagwózdkę bo te 5 fajnie grają ale są drogie :(
Dokładnie... Nastaw się na 5-7 modeli, w tym także Adam'y z wyższej półki. Niestety musisz się zaopatrzyć w wygodne buty i parę adresów.
Byłej w Intasoundzie. Słuchałem sobie Alesisów M1 i Yamaszek MSP5... kurcze. Teraz mam zagwózdkę bo te 5 fajnie grają ale są drogie
Odniosłem takie samo wrażenie i aż się zdziwiłem jak w porównaniu z MSP5 Alesisy są "rozmyte" i nawet lepszy bas nie gra na ich korzyść. Zastanawiam się czy nie jest to wina ich pomieszczenia.
Dokładnie... Nastaw się na 5-7 modeli, w tym także Adam'y z wyższej półki. Niestety musisz się zaopatrzyć w wygodne buty i parę adresów.
Byłej w Intasoundzie. Słuchałem sobie Alesisów M1 i Yamaszek MSP5... kurcze. Teraz mam zagwózdkę bo te 5 fajnie grają ale są drogie
Odniosłem takie samo wrażenie i aż się zdziwiłem jak w porównaniu z MSP5 Alesisy są "rozmyte" i nawet lepszy bas nie gra na ich korzyść. Zastanawiam się czy nie jest to wina ich pomieszczenia.
Marck9 - Warszawa
...Intasound Pol przy Wołoskiej 70 ma całkiem spory wybór (jak na polskie warunki).
Odniosłem takie samo wrażenie i aż się zdziwiłem jak w porównaniu z MSP5 Alesisy są "rozmyte" i nawet lepszy bas nie gra na ich korzyść. Zastanawiam się czy nie jest to wina ich pomieszczenia. ...
Proponuje ci AudioFActory przy Centralnym ( Em. Plater 47 ) oraz MusicCrater na Puławskiej - poszukaj w google ;)
Odniosłem takie samo wrażenie i aż się zdziwiłem jak w porównaniu z MSP5 Alesisy są "rozmyte" i nawet lepszy bas nie gra na ich korzyść. Zastanawiam się czy nie jest to wina ich pomieszczenia. ...
Proponuje ci AudioFActory przy Centralnym ( Em. Plater 47 ) oraz MusicCrater na Puławskiej - poszukaj w google ;)
aaaa ... mozesz tez wpasc do Arkadii przy Rondzie Babka - tam masz sklep z Rolandami/Edirolami .. ale ich monitory ... echhh ... sa bardzo srednie ... ;)
- wczesniej wspomniany intasound przy woloskiej (adam audio, blue sky)
- audiotechpro przy rosola na kabatach (adam audio)
- audiostacja na saskiej kepie (event, bst, nady, blue sky)
- rock'n'roll na emilii plater - maja chyba troche monitorkow ale nie pamietam jakich..
- centrum arkadia - roland; ale tam warunki odsluchowe sa raczej srednie..
Godspeed You!!
- audiotechpro przy rosola na kabatach (adam audio)
- audiostacja na saskiej kepie (event, bst, nady, blue sky)
- rock'n'roll na emilii plater - maja chyba troche monitorkow ale nie pamietam jakich..
- centrum arkadia - roland; ale tam warunki odsluchowe sa raczej srednie..
Godspeed You!!
the Sun Personality