Virus B i zewnętrzne sample
Witam! Jak można podłączyć do external in w virusie B jakiś instrument ( gitara ) czy sprzęt ( gramofon ), aby można było modulować dźwięki pochodzące właśnie z tego urządzenia? Przyznam, że nie jestem zwolennikiem czytania instrukcji,ale tym razem naprawdę wziąłem się solidnie do lektury i...i nic nie znalazłem o podłączaniu urządzeń do external in. Jedynie to, co mogę uzyskać przez to i opisy filtrów. Nie jest nigdzie jednak napisane co trzeba przestawić, aby dźwięk z podłączonych urządzeń był słyszalny. czy ktoś umie mi pomóc? pozdrawiam, Arek
Re: Virus B i zewnętrzne sample
...Witam! Jak można podłączyć do external in w virusie B jakiś instrument ( gitara ) czy sprzęt ( gramofon ), aby można było modulować dźwięki pochodzące właśnie z tego urządzenia? Przyznam, że nie jestem zwolennikiem czytania instrukcji,ale tym razem naprawdę wziąłem się solidnie do lektury i...i nic nie znalazłem o podłączaniu urządzeń do external in. Jedynie to, co mogę uzyskać przez to i opisy filtrów. Nie jest nigdzie jednak napisane co trzeba przestawić, aby dźwięk z podłączonych urządzeń był słyszalny. czy ktoś umie mi pomóc? pozdrawiam, Arek...
Mam podobne pytanie i nigdzie na forum nie udało mi się znaleźć odpowiedzi na nie!!!
Mam virusa classic rack i chcę przetworzyć zewnętrzny sygnał audio przez vocoder virusa. Objawy podobne j/w mianowicie na wyjściu virusa nic nie słychać.
Mam podobne pytanie i nigdzie na forum nie udało mi się znaleźć odpowiedzi na nie!!!
Mam virusa classic rack i chcę przetworzyć zewnętrzny sygnał audio przez vocoder virusa. Objawy podobne j/w mianowicie na wyjściu virusa nic nie słychać.

nie wiem co tam macie w tych papierach dołączonych do sprzętu - nigdy nie widziałem instrukcji virusa - ale na stronie producenta w dziale support jest pare rzeczy to pobrania - może tam coś będzie - nie sprawdzałem bo trzeba wypełniać formularz, a mi się nie chce
ale Wam może się przyda...

...Przyznam, że nie jestem zwolennikiem czytania instrukcji,ale tym razem naprawdę wziąłem się solidnie do lektury i...i nic nie znalazłem o podłączaniu urządzeń do external in...
Bo tak naprawdę to wyjaśnienie tego problemu nie leży na stronie 84 (Audio Inputs), lecz na 151 - The Internal Effects -> INPUT -> Input MODE.
Bo tak naprawdę to wyjaśnienie tego problemu nie leży na stronie 84 (Audio Inputs), lecz na 151 - The Internal Effects -> INPUT -> Input MODE.
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS