Echo GINA 20 audio - spotkał się ktoś, nagrywał?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
esemo
Echo GINA 20 audio - spotkał się ktoś, nagrywał?

Post autor: esemo » niedziela 03 lip 2005, 14:16

Witam.Czy ktos spotkal sie z tym modelem-warto?...prosli bym bardzo o pomoc

Awatar użytkownika
peak

Re: Echo GINA 20 audio - spotkał się ktoś, nagrywał?

Post autor: peak » niedziela 03 lip 2005, 15:01

...Witam.Czy ktos spotkal sie z tym modelem-warto?...prosli bym bardzo o pomoc ...

Do czego ma służyć, ilu wejść potrzebujesz, ile pieniędzy chcesz na to przeznaczyć, jak wygląda reszta twojego sprzętu?

Sprecyzuj żebyśmy mogli ci pomóc.

Peak
[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]

esemo

Post autor: esemo » niedziela 03 lip 2005, 15:07

......Witam.Czy ktos spotkal sie z tym modelem-warto?...prosli bym bardzo o pomoc ...

Do czego ma służyć, ilu wejść potrzebujesz, ile pieniędzy chcesz na to przeznaczyć, jak wygląda reszta twojego sprzętu?

Sprecyzuj żebyśmy mogli ci pomóc.

Peak...

A wiec mi chodzi głownie o nagrywanie wokali z mikrofonu pojemnosciowego oraz uzywanie midi do klawiatury oraz mpc a to urzadzonko moge nabyc za okolo 300-400 zł wiec cena nie jest chyba duza

Awatar użytkownika
tom76

Post autor: tom76 » poniedziałek 04 lip 2005, 11:08

A wiec mi chodzi głownie o nagrywanie wokali z mikrofonu pojemnosciowego oraz uzywanie midi do klawiatury oraz mpc a to urzadzonko moge nabyc za okolo 300-400 zł wiec cena nie jest chyba duza...

Czesc. Mi karta bardzo pasuje ale nie ma preampow i nie ma midi (ja mam mikser i klawiature USB). Dwa lata temu dalem 800 zeta. Najnowsze sterowniki sa chyba z 2004 r. i dziala bez problemu.

skstudio

Post autor: skstudio » wtorek 05 lip 2005, 16:29

...A wiec mi chodzi głownie o nagrywanie wokali z mikrofonu pojemnosciowego oraz uzywanie midi do klawiatury oraz mpc a to urzadzonko moge nabyc za okolo 300-400 zł wiec cena nie jest chyba duza...

Czesc. Mi karta bardzo pasuje ale nie ma preampow i nie ma midi (ja mam mikser i klawiature USB). Dwa lata temu dalem 800 zeta. Najnowsze sterowniki sa chyba z 2004 r. i dziala bez problemu.

...

Ale Tom ja mam preampa lampowego tylko chodzi mi o jakosc procesoru czy daje rade na zgrywanie wokali czy nie ma szumow i takich tam ? moze masz jakies probki dzwieku? pozdrawiam

ODPOWIEDZ