Takamine EG540CRS

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Damian2
Takamine EG540CRS

Post autor: Damian2 » sobota 02 lip 2005, 10:33

Kto miał bliski kontakt z tą panią? Warto dać 1500 za nią? Powiem że teraz więcej dać nie mogę za gitarę. Co najlepiej zakupić? (zależy mi żeby gitarka sprawdziła się w folku)

Awatar użytkownika
somebody-someone

Re: Takamine EG540CRS

Post autor: somebody-someone » sobota 02 lip 2005, 13:37

...Kto miał bliski kontakt z tą panią? Warto dać 1500 za nią? Powiem że teraz więcej dać nie mogę za gitarę. Co najlepiej zakupić? (zależy mi żeby gitarka sprawdziła się w folku)...

Miałem kontakt z tą stajnią, ale nie z tym modelem. Grałem na ich akustyku 2 tygodnie temu w trasie na Słowacji, ale ten model kosztował 1800 euro. Ogólnie to zawodowa robota... mistrzostwo świata można by powiedzieć. Ale nie wiem czy za tą cenę dostaniesz sprzęt na miarę swoich oczekiwań, bo Ibaneza też możesz kupić za 800 zł, a nie będzie brzmiał jak rasowy Ibanez np. Petrucciego. Najlepsza metoda - przesłuchać tą gitarkę (jesli masz możliwość) i stwierdzić czy Tobie odpowiada. Jak dla mnie jest jedna z ulubionych marek akustyków (razem z Oviation - posiadam jednego). Dla porównania mam też Craftera i powiem, że nie ma porównania przy Takamine - to jest naprawdę wysoka półka
..:: Dobra muzyka to koincydencja wielu zbiorów zawierających jedynie dobre pierwiastki ::..

ODPOWIEDZ