ECHO MIA/ECHO MIA MIDI - jaka różnica i czy warto?
Witam mam 2 pytania czy miedzy ECHO MIA A ECHO MIA MIDI roznica jeset tylko w wejsciu i wyjsciu midi czy tez roznia sie one parametrami i jakoscia zgrywanego wokalu? a 2 pytanie mam do kupienia ta karte za 400 PLN (echo MIA) czy warto ja nabyc eis ja chwli bardzo w testach z tym ze ECHO MIA MIDI i dlatego pytam sie czy roznica jest tylko w tym co napisalem prosze bardzo o pomoc pozdrawiam:)
Re: ECHO MIA/ECHO MIA MIDI - jaka różnica i czy warto?
...Witam mam 2 pytania czy miedzy ECHO MIA A ECHO MIA MIDI roznica jeset tylko w wejsciu i wyjsciu midi czy tez roznia sie one parametrami i jakoscia zgrywanego wokalu? a 2 pytanie mam do kupienia ta karte za 400 PLN (echo MIA) czy warto ja nabyc eis ja chwli bardzo w testach z tym ze ECHO MIA MIDI i dlatego pytam sie czy roznica jest tylko w tym co napisalem prosze bardzo o pomoc pozdrawiam:)...
znalazlem ta karte z midi za 650 zl wiec jak cos bym ja nowa kupowal tylko czy warto zainwestowac...czy moze cenowo jest cos lepszego do kupienia
znalazlem ta karte z midi za 650 zl wiec jak cos bym ja nowa kupowal tylko czy warto zainwestowac...czy moze cenowo jest cos lepszego do kupienia
......Witam mam 2 pytania czy miedzy ECHO MIA A ECHO MIA MIDI roznica jeset tylko w wejsciu i wyjsciu midi czy tez roznia sie one parametrami i jakoscia zgrywanego wokalu? a 2 pytanie mam do kupienia ta karte za 400 PLN (echo MIA) czy warto ja nabyc eis ja chwli bardzo w testach z tym ze ECHO MIA MIDI i dlatego pytam sie czy roznica jest tylko w tym co napisalem prosze bardzo o pomoc pozdrawiam:)...
...
Dorzuć 200zł i kup E-MU 1212m, dużo bardziej przyszłościowa karta :) no i ma lepsze przetworniki (te same co w jednym z ProToolsów).
...
Dorzuć 200zł i kup E-MU 1212m, dużo bardziej przyszłościowa karta :) no i ma lepsze przetworniki (te same co w jednym z ProToolsów).
Pozdrawiam
... no i ma lepsze przetworniki (te same co w jednym z ProToolsów)....
A w którym?
A w którym?

Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
...... no i ma lepsze przetworniki (te same co w jednym z ProToolsów)....
A w którym?
...
Przetworniki AK5394A takie jak w Digidesign ProTools 192.
A w którym?

Przetworniki AK5394A takie jak w Digidesign ProTools 192.
Pozdrawiam
......... no i ma lepsze przetworniki (te same co w jednym z ProToolsów)....
A w którym?
...
Przetworniki AK5394A takie jak w Digidesign ProTools 192....
Szkoda tylko ze sam tor Audio jest zupelnie inny .... i z ProToolsem nie wiele ma wspolnego .to raczej chwyt reklamowy . tak jak by powiedziec ze do poloneza wsadzili wtrysk paliwa od mercedesa .Moze nie bardzo trafne porownanie ale sęs jest podobny .
A w którym?

Szkoda tylko ze sam tor Audio jest zupelnie inny .... i z ProToolsem nie wiele ma wspolnego .to raczej chwyt reklamowy . tak jak by powiedziec ze do poloneza wsadzili wtrysk paliwa od mercedesa .Moze nie bardzo trafne porownanie ale sęs jest podobny .
............ no i ma lepsze przetworniki (te same co w jednym z ProToolsów)....
A w którym?
...
Szkoda tylko ze sam tor Audio jest zupelnie inny .... i z ProToolsem nie wiele ma wspolnego .to raczej chwyt reklamowy . tak jak by powiedziec ze do poloneza wsadzili wtrysk paliwa od mercedesa .Moze nie bardzo trafne porownanie ale sęs jest podobny ....
Chwyt nie chwyt, ale przetworniki lepsze. Choćby dynamika stoi na dość wysokim poziomie, jeżeli rozpatrywać tą kategorię cenową.
A w którym?

Szkoda tylko ze sam tor Audio jest zupelnie inny .... i z ProToolsem nie wiele ma wspolnego .to raczej chwyt reklamowy . tak jak by powiedziec ze do poloneza wsadzili wtrysk paliwa od mercedesa .Moze nie bardzo trafne porownanie ale sęs jest podobny ....
Chwyt nie chwyt, ale przetworniki lepsze. Choćby dynamika stoi na dość wysokim poziomie, jeżeli rozpatrywać tą kategorię cenową.
Pozdrawiam