Wave w minidyskach?
Czy ktoś się orientuję, jakie modele Hi MD Sony mają możliwość nagrywania bez kompresji?
Peak
Peak
[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]
- mr-hammond
Re: Wave w minidyskach?
...wszystkie....?
...
model 600d chyba nie nagrywa gdyz nie posiada wejscia mic ani liniowego , ale potrafi transportowac wszystkie pliki
.
...
model 600d chyba nie nagrywa gdyz nie posiada wejscia mic ani liniowego , ale potrafi transportowac wszystkie pliki

......wszystkie....?
...
.
...
właśnie dzwoniłem do Sony Polska, powiedziano mi że żaden z MD nie może nagrywać bez kompresji - to jak to jest?
Peak
...

...
właśnie dzwoniłem do Sony Polska, powiedziano mi że żaden z MD nie może nagrywać bez kompresji - to jak to jest?
Peak
- tomsfactory
Jak nie chcesz kompresji to kup Data
...Jak nie chcesz kompresji to kup Data...
Chcę wydać do 500zeta, mieć małe, poręczne urządzenie do nagrywania , które będzie również służyć do nagrywania wykładów i słuchania muzyki.
Spotkałem się z informacją że niektóre MDki potrafią nagrywać (również) bez kompresji. Czy ktoś takiego posiada i podzieliłby się informacją?
Z góry thx
Peak
Chcę wydać do 500zeta, mieć małe, poręczne urządzenie do nagrywania , które będzie również służyć do nagrywania wykładów i słuchania muzyki.
Spotkałem się z informacją że niektóre MDki potrafią nagrywać (również) bez kompresji. Czy ktoś takiego posiada i podzieliłby się informacją?
Z góry thx
Peak
No i mieli racje - zaden MD nie nagrywa bez kompresji
natomiast HI-MD jak najbardziej nagrywa bez kompresji!
Mam model 800 i bez zadnego problemu nagrywam w PCM 44.1/16, tak z wejscia analogowego jak i cyfrowego optical.
Reszte proponuje sprawdzic na stronach SONY
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
...Jak nie chcesz kompresji to kup Data...
DAT ma jedna fatalna ceche - wystarczy malutka zagniotka na tasiemce i... sorry, nagranie idzie do kosza. A jak to bylo akurat nagranie LIVE...
po takim wlasnie jednym bolesnym kopie w D. zapodalem sobie HI-MD
[addsig]
DAT ma jedna fatalna ceche - wystarczy malutka zagniotka na tasiemce i... sorry, nagranie idzie do kosza. A jak to bylo akurat nagranie LIVE...
po takim wlasnie jednym bolesnym kopie w D. zapodalem sobie HI-MD
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
No i mieli racje - zaden MD nie nagrywa bez kompresji
pytałem w Sony oczywiście o Hi-MD:)
Thx
Peak
pytałem w Sony oczywiście o Hi-MD:)
Thx
Peak
......wszystkie....?
...
.
...
a model MZ-NH600 (bez "d" na końcu)? Ma wejście liniowe czy tylko cyfrę? Znajduję różne odpowiedzi na te pytania - na stronach Sony pisze że może się to różnić w zależności od kraju, na Allegro twierdzą raz że nagrywa z wszystkiego (skopiowany opis ze strony Sony), a następnym razem że tylko z digital-in.
...

...
a model MZ-NH600 (bez "d" na końcu)? Ma wejście liniowe czy tylko cyfrę? Znajduję różne odpowiedzi na te pytania - na stronach Sony pisze że może się to różnić w zależności od kraju, na Allegro twierdzą raz że nagrywa z wszystkiego (skopiowany opis ze strony Sony), a następnym razem że tylko z digital-in.
> natomiast HI-MD jak najbardziej nagrywa bez kompresji!
Podepnę się pod temat. Ze zwykłej ciekawości - czym to można przenieść później do PeCeta? "Jakaś-tam-moja-daleka-znajoma"
kupiła Hi-MD i ponoć ma jakiś programik, który nie pozwala na skopiowanie tego do komputera jako wave... Czy urządzenie zgłasza się jako napęd USB i jest dostęp do plików?
Jacek
Podepnę się pod temat. Ze zwykłej ciekawości - czym to można przenieść później do PeCeta? "Jakaś-tam-moja-daleka-znajoma"

Jacek