Waveterminal 192L - do domowego studia
-
Witam. Znalazłem promocje karty wawveterminal 192L w USA - http://www.audiolines.com - u nas ten sprzet kosztuje około 800 pln w stanach o polowę mniej. W zwiazku z tym mam pytanie czy będzie to odpowiednia karta na początek do domowego studia. Czy nie bedzie sprawiałą problemów z chipsetem via kt400? Jesli ktos ową karte posiada to prosze o jakies opinie na temat jej uzytkowania. Pozdrawiam. Czarny
Re: Waveterminal 192L - do domowego studia
dżizys. sporo już tego było.
wystarczy uruchomić wyszukiwarkę..
poza tym, wszystko zależy od tego ile Ci we/wy potrzebnych jest..
-
...dżizys. sporo już tego było.
...
wyjścia w tej karcie mi starczą , raczej się zastanawiam czy nie bedzie problemów z chipsetem. mam nadzije ze ten Waveterminal będzie jakosciowo lepszy od Mayi czy Juli
...
wyjścia w tej karcie mi starczą , raczej się zastanawiam czy nie bedzie problemów z chipsetem. mam nadzije ze ten Waveterminal będzie jakosciowo lepszy od Mayi czy Juli
......dżizys. sporo już tego było.
...
wyjścia w tej karcie mi starczą , raczej się zastanawiam czy nie bedzie problemów z chipsetem. mam nadzije ze ten Waveterminal będzie jakosciowo lepszy od Mayi czy Juli ...
co do juli to nie wiem co do tej karty masz, sam producent wprowadził julie by zastąpiła już przestarzałego waveterminala. Juli@ naprawde jest bardzo dobra kartą.
...
wyjścia w tej karcie mi starczą , raczej się zastanawiam czy nie bedzie problemów z chipsetem. mam nadzije ze ten Waveterminal będzie jakosciowo lepszy od Mayi czy Juli ...
co do juli to nie wiem co do tej karty masz, sam producent wprowadził julie by zastąpiła już przestarzałego waveterminala. Juli@ naprawde jest bardzo dobra kartą.
mam nadzije ze ten Waveterminal będzie jakosciowo lepszy od Mayi czy Juli ...
Ja ci odradzam ta kartę, miałem takie coś. Wjścia analogowe świszczały jak ruski czajnik, a preamp mikrofonowy na pokładzie był takiej jakości, że w zasadzie mogło go nie być. Do tego ta karta ma jedno wejście stereo, nie dwa jak się mozna zasugerować, bo "line in" i "mic in" działają na zasadzie albo/albo.
Ja ci odradzam ta kartę, miałem takie coś. Wjścia analogowe świszczały jak ruski czajnik, a preamp mikrofonowy na pokładzie był takiej jakości, że w zasadzie mogło go nie być. Do tego ta karta ma jedno wejście stereo, nie dwa jak się mozna zasugerować, bo "line in" i "mic in" działają na zasadzie albo/albo.
Eeeee-ooooo-eeeee-ooooo!
ps. Oczywiście miałem na myśli Waveterminala 192L.
Eeeee-ooooo-eeeee-ooooo!