Witam!
Chciałbym się dowiedzieć czegoś o nagrywaniu na magnetofony wielośladowe (nie wiem czy to potrzebne, ale interesują mnie czteroślady i ośmioślady) oraz o tym gdzie je można kupić.
Pozdrawiam,
sirruf.
Magnetofony wielośladowe.
Re: Magnetofony wielośladowe.
...Witam!
Chciałbym się dowiedzieć czegoś o nagrywaniu na magnetofony wielośladowe (nie wiem czy to potrzebne, ale interesują mnie czteroślady i ośmioślady) oraz o tym gdzie je można kupić.
Pozdrawiam,
sirruf....
Popatrz na niemiecki E-bay.Na amerykańskim też są ale ostrzegam Cię przed zakupem z Ameryki,ponieważ one pracują na 117 volt i 60 Hz-nawet przy zastosowaniu transformatora 117-230 jest różnica w obrotach,bo jest różnica 50-60HZ-chyba że nagrywasz na ten sam magnetofon,z którego potem odtwarzasz.
Pozdrawiam,
sirruf....
Popatrz na niemiecki E-bay.Na amerykańskim też są ale ostrzegam Cię przed zakupem z Ameryki,ponieważ one pracują na 117 volt i 60 Hz-nawet przy zastosowaniu transformatora 117-230 jest różnica w obrotach,bo jest różnica 50-60HZ-chyba że nagrywasz na ten sam magnetofon,z którego potem odtwarzasz.
Re: Magnetofony wielośladowe.
...Witam!
Rozumiem ze zajmujesz sie historia homerecordingu?
Wpisz sobie w gogla tascam portastudio - cos niecos dostaniesz.
[addsig]
Rozumiem ze zajmujesz sie historia homerecordingu?
Wpisz sobie w gogla tascam portastudio - cos niecos dostaniesz.
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej