Miksery Phonic-a

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Hubba
Miksery Phonic-a

Post autor: Hubba » czwartek 02 wrz 2004, 15:28

Panowie !

Czy miksery w/w firmy to dobre miksery czy raczej chlam ? Przeznaczenie: niewielkie studio domowe.

Dzieki.

Hubi

Awatar użytkownika
Hubba

Re: Miksery Phonic-a

Post autor: Hubba » piątek 03 wrz 2004, 13:24

Kurcze, nikt nie uzywa Phonicow ?

Hubi

Awatar użytkownika
DJOZD

Post autor: DJOZD » piątek 03 wrz 2004, 18:43

...Kurcze, nikt nie uzywa Phonicow ?

Hubi

...

hehe, no wlasnie. Tak sie sklada ze dlugo dlugo uzywalem miksera phonica (akurat nie mialem nic innego) i nagralem na tym duuzo swietnie brzmicego materialu demo i do wytworni. Nie mialem preampu no pojemnosciówki wiec wszystko lecialo przez phonica. Wcale to nie takie gów.... jak niektorzy pisza. Ale wiadomo, sa lepsze. Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Zbych

Post autor: Zbych » niedziela 05 wrz 2004, 12:11

Widziałem, że nowy MU 802 ma nawet przycisk MONO, tak jak słynny Compact Soundcrafta! A za tą informację to się chyba należy flaszka soku marchwiowo-jakiegoś tam od Red.Nacza

Zbych

Awatar użytkownika
Hubba

Post autor: Hubba » niedziela 05 wrz 2004, 14:23

Tak sie sklada ze dlugo dlugo uzywalem miksera phonica (akurat nie mialem nic innego) i nagralem na tym duuzo swietnie brzmicego materialu demo i do wytworni.

A czego teraz uzywasz ? Po jakim czasie rozlecial Ci sie Phonic (albo go sprzedales) ?

Hubi

Awatar użytkownika
DJOZD

Post autor: DJOZD » poniedziałek 06 wrz 2004, 09:40

...Tak sie sklada ze dlugo dlugo uzywalem miksera phonica (akurat nie mialem nic innego) i nagralem na tym duuzo swietnie brzmicego materialu demo i do wytworni.

A czego teraz uzywasz ? Po jakim czasie rozlecial Ci sie Phonic (albo go sprzedales) ?

Hubi

...

Nadal mam Phonica i nadal go uzywam tyle juz nie w moim studio tylko na koncertach do sterowania klawiszami i odsluchem. Nadal chodzi bez zarzutu i nic sie w nim nie psuje. Nie wiem, ja nie mam zlych doswiadczen z uzytkowania tego sprzetu.

ODPOWIEDZ