Witam. Czy ktoś zechce podzielić się ze mną informacją na temat karty Yamaha YFM724. Z powodów "historycznych" chcę mieć dodatkowo XG w systemie, a karta SW1000XG jest bardzo droga. Karta Yamaha YFM724 byłaby wykorzystwana wyłącznie do MIDI. Czy może współpracować z AUDIGY pod WinXP. Jak taki układ skonfigurować.
Pozdrawiam.
Karty Yamaha YMF724
Re: Karty Yamaha YMF724
...Witam. Czy ktoś zechce podzielić się ze mną informacją na temat karty Yamaha YFM724. Z powodów "historycznych" chcę mieć dodatkowo XG w systemie, a karta SW1000XG jest bardzo droga. Karta Yamaha YFM724 byłaby wykorzystwana wyłącznie do MIDI. Czy może współpracować z AUDIGY pod WinXP. Jak taki układ skonfigurować.
Pozdrawiam....
Miałem tę kartę przed obecną Audiophile 2496. Mogę jedynie powiedzieć, że jakość jej próbek standardu XG jest dosyć kiepska (22 khz z tego co pamiętam). Nie widzę powodów dla których nie miałaby współpracować z Audigy.
Pozdrawiam....
Miałem tę kartę przed obecną Audiophile 2496. Mogę jedynie powiedzieć, że jakość jej próbek standardu XG jest dosyć kiepska (22 khz z tego co pamiętam). Nie widzę powodów dla których nie miałaby współpracować z Audigy.