Witam !
Od pewnego czasu moje urzadzenie typu vamp 2 zaczelo odmawiac posluszenstwa. Objawia sie to ewidentym zawezeniem pasma, efekty nie brzmia tak jak powinny, vamp 2 nie nadaza za tym co gram i sie placze. To samo jest niezaleznie od tego czy gram na sluchawkach, czy wpinam sie w linie. Podejzewam ze musialo sie cos stac w transporcie.
Pytanie brzmi, czy jest ktos w polsce kto zajmuje sie naprawa tego typu sprzetu i czy w ogole takowa jest mozliwa. nie zdziwie sie jak porownacie ten sprzet do jednorazowego aparatu do zdjec bo tak tez wyglada. Aleee bylem naiwny :(
pozdr.Tomek
Vamp 2
[addsig]
przecież oni od kogoś ten sprzęt kupują ...
[addsig]
Warszawa - 'home' studio
Re: Vamp 2
...a pytałeś w sklepie którym kupiłeś ? kto realizuje gwarancje / naprawy ?
...
kupilem uzywany ktory z kolei byl kupiony w Deutschland
...
kupilem uzywany ktory z kolei byl kupiony w Deutschland
[addsig]
Warszawa - 'home' studio
Re: Vamp 2
...namierz sklep w ktorytm takie sprzedaja - i zapytaj gdzie by odeslali do serwisu
...
nie no to to ja wiem :) kosztowalo mnie to 700 . Nie chce zeby kosztowalo drugie tyle. Przyjmujac sprzet do naprawy powiedza "nie powiemy panu ile to bedzie kosztowalo bo nie jestesmy wrozka, wrozka jest na Kilinskiego pod 113". Ostatnio mi tak wlasnie cwaniaczek powiedzial po czym nastepnego dnia oddal amplituner w tym przypadku i powiedzial ze nie wie co jest :) Ja pytam co ewentualnie MOGLOBY sie zepsuc, moze byc np tak ze to czesta usterka w Vampie i ktos z Was sie z tym spotkal
pozdr.
http://www.tomasztukajski.centrum.gliwice.pl
...
nie no to to ja wiem :) kosztowalo mnie to 700 . Nie chce zeby kosztowalo drugie tyle. Przyjmujac sprzet do naprawy powiedza "nie powiemy panu ile to bedzie kosztowalo bo nie jestesmy wrozka, wrozka jest na Kilinskiego pod 113". Ostatnio mi tak wlasnie cwaniaczek powiedzial po czym nastepnego dnia oddal amplituner w tym przypadku i powiedzial ze nie wie co jest :) Ja pytam co ewentualnie MOGLOBY sie zepsuc, moze byc np tak ze to czesta usterka w Vampie i ktos z Was sie z tym spotkal
pozdr.
http://www.tomasztukajski.centrum.gliwice.pl